Aprašymas

Produkto aprašymas

Atraskite tobulą dovaną bet kokiai ypatingai progai! Mūsų slapti rašikliai yra įdomūs, sveiki žaislai vaikams. Tiesiog ištraukite izoliacinį lakštą ir pradėkite rašyti! Puikiai tinka susitikimams arba kaip apgalvota gimtadienio dovana. Stebėkite, kaip jų akys žiba iš nuostabos ir tyrinėjimo.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Nematomas rašalo rašiklis

Produkto medžiaga: ABS

Produkto dydis: (apytiksliai)13.6 * 1.8 * 1cm/5.35 * 0.71 * 0.39 colių

Pakuočių sąrašas:

4* Slapti pranešimų rašikliai

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Slapti kodai: Įjunkite juodą skrybėlės šviesą ir po rašymo pamatykite savo slaptus pranešimus, parašytus visiškai nematomu rašikliu. Smagiai praleiskite laiką su Nematomais žaidimais.

2.No Kvapas: Mūsų nematomas rašalo rašiklis turi UV šviesą, kuri atskleidžia slaptus pranešimus. Plaunamas, nekenksmingas dizainas yra saugus ir nekenksmingas, todėl jis puikiai papildo sveikus žaislus. Nėra kvapo ir nuolatinio rašalo ant popieriaus, lengvai pašalinamas iš odos ir drabužių.

3. Paprasta naudoti: keturi nematomi rašalo rašikliai komplekte, kurių kiekvienas turi dangtelyje pritvirtintą UV šviesą. Kai tik jį turėsite, tereikia išimti izoliacinį lakštą ir pradėti rašyti. Smagus ir paprastas naudoti, idealiai tinka žaidimams ir slaptiems ryšiams.

4. Platus pritaikymo spektras: Naudodami mūsų nematomus rašalo rašiklius galite suteikti kūrybiškumo bet kuriam projektui. Šie rašikliai, idealiai tinkantys mokyklų projektams, kalėdiniams susitikimams, Helovino kompanijai ir kt., Atskleidžia jūsų nematytas žinutes naudodami UV šviesą. Pasiruoškite daugiau linksmybių ir įspūdžių.

5.Unikali dovana: išlaisvinkite savo vaiko kūrybiškumą naudodami mūsų nematomus rašalo rašiklius.Topnotch dovana gimtadieniui ir Helovinui.Idealiai tinka kurti nematytas žinutes, paveikslėlius ir nematomus žaidimus- visa tai atskleidžia tik UV šviesa. Puiki dovana jūsų artimiesiems.

Papildoma Informacija

Kilmė žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5