Aprašymas

Produkto aprašymas

Produkto informacija Medžiaga: 50% medvilnė, 50% poliesteris. Savybė: ekologiška, netoksiška spalva:Kaip paveikslėlio rodymas yra pritaikytas:Taip Klasė: A klasė Tipas: Dekoratyviniai pagalvių užvalkalai Taikomi žmonės:Universalus naudojimas: dekoratyvinis, patalynė, kelionės Su šerdimi ar ne : tiesiog viršelis Rašto tipas: spausdinti Produkto savybės: Visiškai naujas 1PC pagalvėlės dangtelis Audinys: aukštos kokybės poliesterio medvilnė, itin minkštas audinys Dizainas: individualizuotas individualus Apdirbimas: Nematomas užtrauktuko užsegimas, visi kraštai yra užrakinti, kad nesulūžtų. Priežiūros instrukcija: plaunama mašina ir sausa ore. Naudojimas: šis pagalvės užvalkalas / pagalvėlės užvalkalas puikiai tinka tiek vidaus, tiek lauko apdailai, idealiai tinka ant sofos, kėdės, sofos, lovos, lango sėdynės ar automobilio.

Mokėjimo

1. Mes priimame "Visa" / "MasterCard", "MoneyBookers", "Western Union", banko pavedimą ir kt.

2. Pateikus užsakymą, maloniai prašome atsiskaityti per 7 dienas. Taip pat galite atlikti mokėjimą naudodami aukščiau nurodytus mokėjimo metodus.

3."www.zadeikiukalviai.lt" patvirtins jūsų mokėjimą per 24 valandas; Kai baigsite, mes apdorosime jūsų užsakymą KUO GREIČIAU.

4. Jei jūsų užsakymas uždarytas saugumo sumetimais, jūsų poreikis pateikti pretenziją "www.zadeikiukalviai.lt".

5.Pinigų grąžinimas dėl užsakymo atšaukimo, pinigų grąžinimo sutarties ar tarpininkavimo bus vykdomas akimirksniu ir užtruks 7-10 darbo dienų, kol pasieksite jūsų sąskaitą.

6. Įsitikinkite, kad adresas / telefono numeris (patogus) / pašto kodas, kurį palikote, yra teisingi. Jei jums reikia pakeisti adresą, prieš išsiųsdami paketą, atsiųskite mums el. Laišką.

7.Mes neatsakome už jokius vietinius mokesčius ar mokesčius už jų žemę. Į nemokamo pristatymo kainą neįskaičiuoti importo mokesčiai.

Siuntos

1. Jūsų užsakymas bus apdorotas per 7 dienas nuo apmokėjimo.

2 . "China Post" oro paštas paprastai užtrunka apie 30–60 dienų, kad gautų jūsų adresą (tai užima daugiau laiko);

Atkreipkite dėmesį, kad ši paslauga NĖRA sekama.

EMS reikia 5-10 darbo dienų; "Fedex" reikia 4–8 darbo dienų, DHL ir UPS trunka 3–7 darbo dienas.

3. Mes neatsakome už jokius uždelstus užsakymus, kai juos išsiunčiame. Kadangi transportavimas yra ne mūsų valioje.

4. Už visus importo mokesčius ar rinkliavas atsako pirkėjai.

5. Nedvejodami susisiekite su mumis, jei kiltų kokių nors siuntimo problemų, mes pateiksime jums patenkinamą atsakymą. Neteikite diskusijų pasirinktinai. Ačiū!!

6. Pristatymo laikas atostogų sezono metu (Kalėdos, kinų Naujieji metai ir kt.) gali būti ilgesnis nei įprasta. Abu Prašome pridėti dar 5–10 dienų kaip vėlavimą.

Garantija

1. Mūsų produktai yra 100% tikros nuotraukos.

2.Mes užtikrinsime, kad produktai būtų visiškai apsaugoti pristatant, kai jie pakuojami, ir mes padarysime viską, kad išvengtume žalos transportuojant.

Atsiliepimus

1. Išankstinis pirkėjo patvirtinimas bus labai vertinamas gavus prekes.

2. Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbūs mūsų verslo plėtrai, nuoširdžiai kviečiame palikti mums teigiamą atsiliepimą (penkias žvaigždutes), jei esate patenkinti mūsų produktu ir paslauga. Tai užtruksite tik 1 minutę,bet ši 1 minutė mums turi labai svarbią reikšmę.

3.Susisiekite su mumis prieš palikdami bet kokį neigiamą ar neutralų atsiliepimą. Mes dirbsime su jumis, kad išspręstume visas problemas. Ačiū!

Papildoma Informacija

Technika Austi
Paketas Maišo pakavimas
Naudojimas SEAT, Dekoratyvinis, kėdė, car
Occassion Pagrindinis
Forma Kvadratas
rinkinio tipas no
CN Zhejiang
Medžiaga Poliesteris / medvilnė
funkcija Atlošo dekoravimas
Spalva Spalvų maišymas
modelio numeris GDEYDS7375
Kilmė žemyninė Kinija
Produktas Nmae Pagalvės užvalkalas
Stilius Žakardas, Kvadratas
Rašto tipas Spausdinti
Raštas PRINTED

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5