Aprašymas

Produkto aprašymas

Aprašymas:

Naudojant Morandi spalvų sistemą, šviesi spalva apsaugo akis. Skirtingai nuo ryškios Changjian žymeklio spalvos, šie mūsų žymekliai turi minkštas spalvas ir yra labiau traukiantys akį, o akys yra labai patogios naudojimo metu!

Rinkinyje yra 5 dalys, kiekviena spalva yra skirtinga, kad atitiktų kasdienius poreikius ~

Pageidautina medžiaga: kieto galo rašiklio antgalis, nėra antgalio deformacijos, atsparus dilimui ir nekenkia popieriui. Rašalas yra vienodas, o rašymas yra lygus. Atnaujinkite į didelę talpą ilgesniam naudojimui ~~

Taikoma: vadovėliams, užrašų knygelėms, užrašams, grafiti tapybai, viskas viename rinkinyje.

Funkcijos:

Vieno švirkštiklio dydis: 14.5cm / 5.70 colio

Gaminio svoris: 113g

Produkto medžiaga: ABS

Priminimas: Produkto dydis matuojamas rankomis, yra nedidelė klaida, prašau atleisti!Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios prekės spalvos, prašome kreiptis į tikrąjį produktą, ačiū!

Sąrašas:

1set* Žymekliai žymekliai (5vnt / rinkinys)

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.【Dvigubo galo dizainas】Naudodami smulkų antgalį arba kalto antgalį, galite lengvai sukurti storas arba plonas linijas. Taip pat galima lengvai naudoti paryškinimui ir pabraukimui.

2.【Ryški spalva】Žymeklio spalva yra labai ryški, o po žymėjimo ant užrašų knygelės ar knygos ji yra labai ryški. Mūsų žymekliai suteikia sodrų spalvų sodrumą.

3.【Platus taikymas】Leidžia jums labiau organizuoti žymėti informaciją ir paryškinti taškus bei procesus skirtinguose dokumentuose. Puikiai tinka mokytis mokykloje, mokytojams, komentuojantiems spalvų kodais, kolegijos studentams, žymintiems mokyklos dokumentus, ir kolegijos kursams.Ypač tinka kolegijos studentams, turintiems daug namų darbų.

4.【Ilgalaikis ir aiškus tekstas】Gražūs žymekliai daro tekstą ilgalaikį ir aiškų, o greitai džiūstantį rašalą taip pat lengva naudoti ir jis nenudažys rankų.

5.【Geriausia dovana】Kiekviena estetinio paryškinimo rašiklių spalva yra labai ryški, paryškinimo rašikliai yra geriausia dovana vaikams, slaugos studentams, slaugytojams, moterims ir mokytojams.

Papildoma Informacija

Kilmė žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5