Aprašymas

Produkto aprašymas

Valentino diena Meilė Širdies formos mediniai auskarai moterims Mergaitė Valentino diena Papuošalai Dovanos Draugė Kūrybingi auskarai

Funkcijos:

【Unikalus dizainas】Šie unikalūs auskarai yra labai maži ir išskirtiniai. Stilius yra paprastas ir klasikinis, tinka įvairioms progoms. Nesvarbu, ar tai pasimatymai, važinėjimas į darbą ar išvyka, jis labai tinka dėvėti. Unikalus stiliaus dizainas leidžia lengvai išsiskirti iš minios.

【Reikšmingumas】Auskarai simbolizuoja begalinę meilę, nuostabią puošmeną kasdienybei ir Valentino dienai.Šie auskarai yra tarsi lempa, kupina meilės ir atsidavimo. Puikiai tinka dovanoms gimtadieniams, Valentino dienai ir kitoms socialinėms progoms.

【Proga】Šių auskarų dizainas yra elegantiškas ir klasikinis, todėl auskarai su smeigtukais puikiai atrodytų daugeliu progų, tokių kaip Motinos diena, Valentino diena, Kalėdos, Hannukah, Vakarėlis, Gimtadieniai, Vestuvės, Sužadėtuvės, Nuotakos, Pamergės ar Išleistuvės.Jis taip pat tinka kasdieniam naudojimui.

【Patogios】Ausys ir auskarai, kuriuos nešioja moterys, gali sukelti ausų alergiją. Šie auskarai, skirti jautrioms moterų ausims, nepavers jūsų ausų žaliomis ir išliks patogios.

【Puiki dovanos idėja】Šie auskarai yra unikali dovanos idėja jūsų meilužiui, žmonai, sužadėtiniui ir kt., Net Valentino dienai, Motinos dienai, Kalėdoms, vestuvėms ir kt.

Produkto aprašymas:

Medžiaga: mediena

Matmenys: kaip parodyta

paveikslėlyje Spalva: kaip parodyta

paveikslėlyje Pakuotėje yra: auskarų

pora

Papildoma Informacija

Forma\raštas Gyvūnas
Dydis (ilgis * plotis) 72mm * 45mm
modelio numeris 1
Medžiaga Akrilas
Auskarų tipas lankų auskarai
Stilius Klasikinis
Gerai arba mada Mada
elemento tipas Auskarai
metalų tipas nerūdijantis plienas
Lytis MOTERYS
Kilmė žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5