Aprašymas

Produkto aprašymas

Rudens vestuvių arka Dirbtinės rožių gėlės Žali lapai Išdėstymas dekoravimui Mariage namų dekoras Fonas Dekoratyvinis

· Prekės ženklas: JAROWN · Gėlių pavadinimas: Rudens nuotakos gėlių kompozicija · Stilius: Ruduo · Būklė: Nauja · Specifikacija: kaip parodyta paveikslėlyje · Spalva: oranžinė, žalia, raudona. · Medžiaga: šilko gėlės, perlų medvilnės dugnas

· Į pakuotę įeina: 1 vnt gėlė arba 2 vnt gėlės Aplikacijos scena: biuras, laisvalaikis, miegamasis, svetainė, kavos staliukas, palangė, balkonas ir pan.

Taikymo šventė: vestuvės, vakarėlis, Montherio diena, Kalėdų diena, Valentino diena, Padėkos diena, Naujieji metai, gimtadienio dovana ir pan. Galbūt mažos gėlės nukrenta pristatymui, tiesiog prijunkite prie šakų.tada tai bus OK!prašome atidžiai perskaityti ir pagalvoti apie tai prieš apsipirkdami. Atkreipkite dėmesį: visas mūsų produktas yra pagamintas rankomis, todėl negalime padaryti kiekvieno vienodo dydžio.matavimo skirtumas gali būti 1 ~ 3 cm, todėl jis skirtas tik nuorodai. Mes negalime priimti grąžinimo dėl dydžio problemos.prašau suprasti mus. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.mes garantuojame, kad tikrieji elementai yra tokie patys, kaip parodyta paveikslėlyje.

Papildoma Informacija

Spalva oranžinė, žalia, raudona
Dydis Kaip parodyta paveikslėlyje
dropshipping Palaikymas
Stilius Ruduo
Pavadinimas Flone
CN Guangdongas
Kilmė žemyninė Kinija
Tipas HYBRID
Progos vestuvių fonas/namų dekoras/vestuvių dekoravimas/ceremonijos dekoras
Medžiaga Šilkas

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5