Aprašymas

Produkto aprašymas

Rąstinis namelis Smilkalai Kūginis degiklislog Namelis Dekoratyvinė derva Smilkalai Degiklis Stalviršio ornamentas Naujųjų metų dovanai Spalvingas dekoravimas

Ženkleliai: 1. Pridėkite šiek tiek jaukumo: tikroviškas rąstinio namelio dizainas su žaliais medžiais ir šio smilkalų kūgio degiklio sniego scena sukuria šiltą atmosferą, kol dega aromatiniai kūgiai. Dūmtraukis išskiria dūmus, kad dar labiau sustiprintų jaukumo efektą, todėl jis yra patrauklus jūsų kalėdinio dekoro priedas.

2. Kintamas taikymas: Rąstinio namelio smilkalų kūgio degiklis yra idealus partneris meditacijai ir atsipalaidavimui, todėl atsipalaiduokite su juo. Šis degiklis pašalina kvapus ir valo orą, pagerindamas jūsų miego kokybę.

3. Įvairių vietų įrengimas: pasilepinkite ramia atmosfera su šiuo rąstinio namelio smilkalų kūgio degikliu.Jo ramus aromatas puikiai tinka jūsų meditacijos kambariui, jogos studijai, studijoms, arbatos kambariui ar miegamajam.

4.Variable Accessories: Patirkite be rūpesčių valymą ir perkrovimą naudodami mūsų rąstinio namelio smilkalų kūginį degiklį.Įrengtas valymo šepetėliu ir pincetu, jis užtikrina lengvą priežiūrą. Nuimamas stogas suteikia lengvą prieigą prie interjero.

5.Išskirtinė dovana: nustebinkite savo artimuosius šiuo kaimišku rąstinio namelio smilkalų kūgio degikliu. Smilkalų spurgų kvapas sukuria šiltą ir jaukią atmosferą. Idealiai tinka išreikšti savo meilę ir rūpestį ypatingomis progomis, tokiomis kaip gimtadieniai, šventės ar tiesiog palepinti savo šeimą.

Rąstinio namelio smilkalų kūgio degiklis gali padėti pagerinti miego kokybę ir visiškai patenkinti jūsų poreikius. Tai puiki dovana gimtadieniams. Patirkite atsipalaidavimą nepažeisdami banko.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Log Cabin Incense Cone

Svoris: (apie)400g

Produkto dydis: (apytiksliai) 11 * 10 * 8cm / 4.33 * 3.94 * 3.15 colių

Pakuočių sąrašas:

Dervos smilkalų degiklis*1

Smilkalų spurgai*2

Valymo šepetys*1

Pincetas*1

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Papildoma Informacija

Didmeninės prekybos tipas taip(>50 vnt.)
Pakavimas Nėra dovanų dėžutės
Kilmė žemyninė Kinija
rinkinio tipas no
Elektroninis no

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5