Aprašymas

Produkto aprašymas

Ženkleliai:

1. Pasirinkta medžiaga: Šie velykiniai kiaušiniai tušti gali pasigirti patvaria ir aukštos kokybės PVC medžiaga, užtikrinančia, kad jie lengvai nesulūžtų ar neskilinėtų. Mėgaukitės ilgalaikiu naudojimu, užpildydami juos smagiais skanėstais ir staigmenomis.

2. Spalvingi velykiniai kiaušiniai: Pridėkite spalvų popierėlį prie savo Velykų švenčių su mūsų tuščiais kiaušiniais, kurie yra įvairių ryškių atspalvių, tokių kaip fuksija, turkis ir levandos.

3. Velykų kiaušinių užpildymo linksmybės: akimirksniu uždarius, mūsų tušti velykiniai kiaušiniai gali būti užpildyti jūsų pasirinktais mažais žaislais, užkandžiais ar kitomis kūrybinėmis idėjomis. Idealiai tinka gaminti pasirinktinius krepšius arba paslėpti aplink namą linksmai kiaušinių medžioklei.

4. Tinkama dovana: Šie tušti velykiniai kiaušiniai puikiai tinka užpildyti saldainiais, žaislais ar staigmenomis, kurios sužadins vaikų jaudulį ir kūrybiškumą, todėl tokios šventės kaip Padėkos diena, Kalėdos ar gimtadieniai taps dar įsimintinesnės.

5. Lengva nešiotis: Šie velykiniai kiaušiniai yra lengvi ir kompaktiški, todėl galite juos pasiimti su savimi bet kur ir naudoti bet kada. Juos paprasta nešiotis ir laikyti, todėl jie idealiai tinka velykinių kiaušinių medžioklei ir dekoracijoms.

Aprašymas:

Pagaminti iš tvirto ir gražaus PVC, šie kiaušiniai yra šviesiai mėlynos, geltonos, violetinės ir kt. Užpildykite juos mažais žaislais ir paslėpkite juos aplink namą ar kiemą. Puiki dovana vaikams ir suaugusiems! Lengvas ir lengvai nešiojamas. Švęskite Velykas stilingai!

Apgyvendinimo įstaigos:

1. Produkto pavadinimas: Velykų kiaušiniai tušti

2. Medžiaga: PVC

3. Produkto dydis: (apytiksliai) 6 * 4cm / 2.36 * 1.57 colių

4. Kiekis: 50vnt

5. Atsitiktinė spalva

Produktų sąrašas:

Velykų kiaušiniai tušti x 50

Papildoma Informacija

Elektroninis no
Kilmė žemyninė Kinija
Medžiaga PVC
Proga Velykos
Raštas vientisa spalva
modelio numeris Velykiniai kiaušiniai tušti

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5