Aprašymas

Produkto aprašymas

【PREMIUM MEDŽIAGA】

Pagamintas iš balto lydyto aliuminio oksido abrazyvo, balto lydyto aliuminio oksido privalumai yra didelis aliuminio oksido kiekis, kuris yra gryniausias aliuminio oksidas (aliuminio oksido miltelių kiekis 99%), mažai priemaišų, mažas šilumos generavimas ir didelis šlifavimo efektyvumas, jis yra labai kietas ir aštrus, greitai valant. Dėl mažo geležies kiekio, švitrinio popieriaus spalva nepakeis paviršiaus, kurį šlifuojate.

【ELEKTRA DENGTA TECHNOLOGIJA】

užtikrina, kad smėlis pasiskirstytų tolygiai, antistatinis, atsparus dilimui ir neleistų užsikimšti, todėl jis nesubyrės, neplyš ir nesubyrės naudojimo metu, pjauna greičiau ir tarnauja ilgiau nei įprasti šlifavimo lakštai.

【PATVARUS LATEKSO POPIERIAUS PAGRINDAS】

Latekso popierius yra patvarus, atsparus vandeniui, geras lankstumas, atsparus dilimui. Naudojimo metu nebus lengva sulaužyti ir sugadinti, patvarus pagrindas atlaiko darbą ant šlapių ar sausų paviršių, tinka šlapiam šlifavimui ir sausam šlifavimui.

【DAUGIAFUNKCINIS】

Puikiai tinka statyboms, dailidėms, automobilių kėbulo remonto projektui, automobilių poliravimo ir namų tobulinimo projektams, tinka medienai, metalui, plastikui, gipso kartonui, stiklo pluošto porcelianui, menui ir amatams, taip pat kampų valymui ir poliravimui.

【LENGVA ATPAŽINTI】

Švitrinio popieriaus kruopos spausdinamos ant nugaros, kad būtų lengviau atpažinti. Dydis: 9 x 11 colių,

Papildoma Informacija

Kilmė žemyninė Kinija
modelio numeris 9*11 colių
Tipas šlifavimo popierius
Prekės ženklas VIBRATITAS
Labai gerai #2000, #2500, #3000
Ypač šiurkštus #60,#80; Šiurkščiavilnių
Puikiai tinka statyba, medienos apdirbimas, dailidės, Automatinis kėbulo remontas, automobilių poliravimo ir namų tobulinimo projektaiir .
Medžiaga Aukščiausios kokybės baltas lydyto aliuminio oksido abrazyvas suteikia greitesnį šlifavimo patirtį.
Vidutinis #240, #320, #400,
pasidaryk pats" reikmenys medienos apdirbimas
Gerai 600#-1500#

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5