Aprašymas

Produkto aprašymas

Purškimo darbų diapazonas: Beorio dažų purškimo pistoletas turi gerą purškimo efektą ir vienodą purškimą. 5 skirtingų dydžių purškimo galvutės turi skirtingus purškimo perimetrus, kurie yra tinkami darbuotojams pasirinkti ir pagerinti darbo efektyvumą.

Beoriai purkštuvų antgaliai: Pagamintas iš aukštos kokybės 304 nerūdijančio plieno rankenos ir volframo karbido antgalio, antgalio sandariklis pagamintas iš nerūdijančio plieno antgalio tarpiklio ir nailono, kuris yra tvirtas, sandarus, atsparus dilimui ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

Platus panaudojimo spektras: Galimi įvairūs purkštuvų tipai, atitinkantys skirtingus jūsų poreikius, tokie kaip dažai, baldai, tvoros, namų dekoravimas, pramoniniai smulkūs dažai ir apdaila ir kt .; tinka įvairiems paviršiams ir medžiagoms, tokioms kaip pramoninis emalis, lakas, vandens pagrindo dažai, latekso dažai vidaus ir išorės sienoms, ugniai atsparūs dažai

Šį dažų purkštuvo antgalio rinkinį galite padovanoti savo šeimos nariams, artimiesiems, draugams, dažytojams, darbuotojams, kuriems reikia pagalbos, suteikdami jiems daug patogumo ir pagerindami darbo efektyvumą.

Lengva įdiegti: mūsų dažų purškimo pistoletų priedus jums paprasta įdiegti, beorius purkštukus prie pistoleto galite lengvai pritvirtinti keliais žingsniais, nereikalaujant

papildomų įrankių ar sudėtingų žingsnių Spalva: sidabras + geltona

Medžiaga: metalas + plastikas

Pakuote sudaro:

1 x Beorio dažų purkštuvo pistoletas

1 x purkštuko dangtelis

5 x Beorio dažų purkštuvo patarimai (211/313/415/517/619)

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Papildoma Informacija

Kilmė žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5