Aprašymas

Produkto aprašymas

Dėl chromatinės aberacijos ir matmenų paklaidos:

Kadangi šviesos problema ir matavimo metodo skirtumas, galbūt turite šiek tiek klaidų, atkreipkite dėmesį ir supraskite.

Dėl pakavimo:

Mes galime pakeisti pakuotę, kad sumažintume svorį ir išlaikytume siuntimo saugumą priklausomai nuo skirtingų prekių.

Labai ačiū.

Mokėjimo:

Mes priimame "Alipay", "West Union".Visos pagrindinės kredito kortelės priimamos per saugų mokėjimo procesorių ESCROW.

Jei negalite atsiskaityti iš karto po aukciono pabaigos, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Mes nesame atsakingi už jokius muitus ar importo mokesčius. Šie mokesčiai neįskaičiuoti į prekės kainą ar siuntimo kainą.

Siuntos:

1, PASAULINIS PRISTATYMAS. (Išskyrus kai kurias šalis ir APO / FPO)

2, užsakymai apdorojami laiku po mokėjimo patikrinimo.

3,Paprastai naudosime "China Post Air" Mail.It užtruks 15–50 dienų (Rusijai reikės daugiau dienų, 15–90 dienų); ir Amerika naudos "ePacket", tai užtruks 7–12 dienų. Ir jei norite geresnio gabenimo būdo, pls praneškite man, mes jį pakeisime, taip pat reikia pakeisti krovinio mokestį.

4, jei bendras jūsų užsakymo svoris viršija 2 kg, mes jį išsiųsime keliais "China Post Air Mail" arba "ePacket" atskirai. Arba pasirenkant EMS ar kitus.

5, mes siunčiame tik patvirtintais užsakymo adresais. Jūsų užsakymo adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresu.

PASLAUGOS TRANZITO LAIKĄ teikia vežėjas, neįskaitant savaitgalių ir švenčių dienų. Tranzito laikas gali skirtis, ypač atostogų sezono metu.

Jei negavote siuntos per 30 dienų nuo apmokėjimo, susisiekite su mumis. Mes stebėsime siuntą ir kuo greičiau susisieksime su jumis su atsakymu. Mūsų tikslas – klientų pasitenkinimas!

Dėl atsargų būsenos ir laiko skirtumų mes pasirinksime išsiųsti jūsų prekę iš pirmojo turimo sandėlio, kad galėtume greitai pristatyti.

Grąžinimo politika:

Jei kilo kokių nors su preke susijusių problemų, jūs turite 7 dienas susisiekti su mumis ir 30 dienų grąžinti prekes atgal nuo tos dienos, kai gavote mūsų prekes. Prašome, kad prekės būtų nenaudotos ir geros įpakavimo būklės. Prašau, pasiūlykite man savo užsakymo numerį, tada pasiūlykite man išsamų pranešimą apie problemas ir aiškų įrodymą. Po to, kai jūs ir aš patvirtinote problemas. Mes grąžinsime jūsų dalis arba visą sumą. Arba atsiųskite jums dar vieną naują.

Susisiekite su manimi:

Jei buvo kokių nors abejonių ar problemų dėl prekių, prašome ne tik suteikti man neigiamą atsiliepimą.Ir, pirmiausia susisiekite su manimi iš "www.zadeikiukalviai.lt" ir praneškite man išsamią informaciją, o tada mes stengsimės kuo greičiau išspręsti problemą už jus.

Kad ir kas būtų, tikimės ir tikrai viskas bus gerai.Ir maloniai kviečiame jus pateikti mums PENKIŲ žvaigždučių teigiamą atsiliepimą.

Labai ačiū.

Mes taip pat tiekiame kitas tos pačios serijos produkto prekes, kurias galite patikrinti ir pasirinkti iš žemiau pateikto sąrašo. Mėgaukitės apsipirkimu.

Papildoma Informacija

Prekės ženklas STARPAD
Kilmė žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5