Aprašymas

Produkto aprašymas

Aprašymas:

Pagrindinis Vidinis termometras gali būti naudojamas norint sukurti puikią aplinką jums ir jūsų šeimai. Jis gali būti naudojamas daugelyje vietų, pavyzdžiui, gyvenamosiose patalpose, šiltnamiuose, kūdikių kambariuose, drabužių spintose, vyno rūsiuose, biuruose, rūsiuose, sandėliavimo patalpose ir sandėliuose.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Vidinis termo-higrometras

Medžiaga: ABS + elektroniniai komponentai

Produkto dydis: apie 9 * 9 * 2.7cm / 3.54 * 3.54 * 1.06inch

Temperatūros matavimo diapazonas: -20 ~ 70 °C

Temperatūros matavimo tikslumas: ±1 °C

Temperatūros skiriamoji geba: 0.1 ° C (0.2 ° F)

Drėgmės matavimo diapazonas: 10% RH-90% RH

Drėgmės matavimo tikslumas: ±3% RH

Drėgmės skiriamoji geba: 1%

Naudokite akumuliatorių: AAA baterija / 2 (nepridedama)

Pakuočių sąrašas:

1* elektroninis termohigrometras

arba

4* elektroninis termo-higrometras

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos.

2. Dėl rankinio matavimo leiskite matavimo nuokrypį 1-3 cm.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Didelis tikslumas: Kadangi mūsų elektroninis termo-higrometras turi didelį tikslumą, jis gali tiksliai rodyti patalpų drėgmę ir temperatūrą, kad būtų sukurtas sveikas patalpų klimatas.

2. Aiškiai skaitmeninis ekranas: Įrengtas didelis 3.2inch / 8.1cm LCD ekranas, mūsų kambario termometras patalpose leidžia aiškiai matyti temperatūrą ir drėgmę net iš toli.

3. Patikrinkite visų rūšių duomenis: Namų vidaus termometras gali būti naudojamas visų rūšių duomenims patikrinti, kad įsitikintumėte, jog viskas atitinka aplinką. Tai jums patogu.

4.Stalinis arba sieninis montavimas: temperatūros ir drėgmės matuoklį galima pastatyti ant stalo su galiniu stovu arba pritvirtinti prie šaldytuvo su įmontuotais magnetais.

5. Tinkamos vietos: Vidinis termo-higrometras gali būti naudojamas daugelyje vietų, tokių kaip svetainės, šiltnamiai, kūdikių kambariai, drabužių spintos, vyno rūsiai, biurai, rūsiai, sandėliavimo patalpos ir sandėliai.

Papildoma Informacija

Kilmė žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5