Aprašymas

Produkto aprašymas

Informacija apie produktą:

Produkto pavadinimas: Natūralus Bianstone masažuoklis

Produkto medžiaga: Natūralaus akmens adata

Temperatūros reguliavimo principas: mygtuko temperatūros valdymas, 40 °C pasiekti užtrunka tik 2–5 minutes, o maksimali temperatūra yra 70 °C (dėl aplinkos temperatūros įtakos bus 2–3 °C paklaida)

Įėjimo įtampa: 100V--240V

Produkto koncepcija: šiltas moksibustas ir masažas, žemsiurbės meridianas, grandžių masažas, šeimos fizioterapija

Kaip naudotis: įkrauti naudoti, visą įkrovimą galima nustatyti iki 90 minučių gydymo kursui, galima atlikti daugkartinį masažą ir grandymo fizioterapiją, o iki 40 °C jį galima pašildyti tik per 2–5 minutes

Savybė:

1. Puikus apdirbimas - jis pagamintas iš aukštos kokybės Bianstone, storas ir pilnas, lygus ir apvalus, vidutiniškai minkštas ir kietas bei patogus laikyti.

2. Daugiafunkcis šiltas moksibustionas ir masažas, karštas kompresas, įkaitų gilinimas, grandymas, šeimos fizioterapija.

3. Daugialypis poveikis - skatina kraujotaką, mažina raumenų skausmą, pašalina šaltį, gerina imunitetą, stiprina fizinį pasirengimą ir užkerta kelią ligoms.

4. Reguliuojama temperatūra - paspauskite mygtuką, kad sureguliuotumėte temperatūrą, kiekvieną kartą, kai temperatūra pakyla iki 3 °C arba 4 °C, temperatūros diapazonas yra 40–70 °C, temperatūra šiame diapazone gali būti reguliuojama savavališkai

5. Aukšto dažnio vibracijos masažas:malšina raumenų skausmą

6. Kūno priežiūra tinka visam kūnui, pavyzdžiui, veidui, akims, kaklui, pilvui, nugarai, kojoms, juosmeniui, rankoms ir kt.

7. Automatinis maitinimo išjungimas:Jei nėra darbo ilgiau nei 1 valandą, jis automatiškai išsijungs, kad būtų užtikrintas jūsų saugumas.

Pastabos:

Kai savitas kvapas išlieka naudojant kartu su tepalu, plokštės plotą galite nuvalyti dezinfekavimo priemone (be elektros), o tada nuvalyti medvilniniu audiniu arba medvilniniu audiniu. Negalima mirkyti vandenyje, kad išvengtumėte žalos.

Užuomina:

Natūrali akmens adatos tekstūra yra būdinga savybė Bianstone.It susidaro natūraliai, o ne sulaužyta. Tai natūralios mineralinės struktūros įsikūnijimas. Nors akmens sausgyslių vaizdas yra Bianstone, tai yra stiprus natūralaus Bianstone įrodymas.Yra akmens sausgyslės kaip veiklos vertinimo koncepcija. Akmens sausgyslės yra primityvūs linijiniai objektai, pritvirtinti prie vidaus. Akmens sausgyslių struktūra yra tanki, tvirta ir stabili, besiūlė, ne tuščiavidurė ir nelengva sulaužyti. Normalu, kad jūsų gautas produktas turi aukščiau nurodytą situaciją.

Pakuočių sąrašas:

1* Akmens adatos šildantis moksibuscijos instrumentas

1* išskirtinė pakavimo dėžutė

1* įkroviklis

1* laikymo krepšys

1* naudojimo instrukcija Šildymas vienu paspaudimu Trijų pakopų temperatūra Vibracijos masažo režimas Kelių dalių masažas

Papildoma Informacija

pavadinimas 3 Natūralaus akmens adata Guasha
pavadinimas 2 Elektrinis Gua Sha
elemento tipas Masažas ir atsipalaidavimas
Kilmė žemyninė Kinija
Medžiaga Akmens adata
Pavadinimas Karštas akmuo
Naudojimo režimas Elektrinis
Naudoti Masažuoklis
Prekės ženklas mchpee
taikymas KŪNAS
Naudojimas nugaros kaklo veido masažas
modelio numeris MRT6472
Dydis Medium

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5