Aprašymas

Produkto aprašymas

Šis "Halleween" valstybinio numerio laikiklis pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio medžiagų, puikiai tinka mikroautobusams. Moliūgų licencijos rėmas daro baisų pareiškimą. Šis įdomus ir šventinis dizainas yra nuostabi dovana bet kuriam Helovino mylėtojui. Atnaujinkite savo transporto priemonę jau šiandien!

Specifikacijos:

Dydis: apie 35 * 23cm |13.77 * 9.05 colių

Medžiaga: aliuminio lydinys

Spalvos: žibintuvėlis, moliūgas

Pakuočių sąrašas:

1vnt* Helovino valstybinio numerio rėmelis

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Patikimas Helovino dekoras: Šis Helovino numerio ženklo rėmas pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio medžiagų, kurios yra atsparios oro sąlygoms ir yra stiprios, užtikrinančios patikimą ir ilgalaikį veikimą.

2. Saugus naudoti: švęskite Heloviną naudodami šį valstybinio numerio rėmelį, kurį saugu įdiegti ir išimti. Suapvalinti ir poliruoti kraštai užtikrina puikų apdirbimą be pavojaus susižeisti.

3.Universal Fit: Transformuokite savo kelionę su mūsų Helovino valstybinio numerio rėmeliu! Jį galite lengvai įdiegti daugumoje automobilių, pikapų, visureigių ir mikroautobusų, pridėdami baisų savo transporto priemonei.

4. "Halloween Essential": pagerinkite savo važiavimą stipria Helovino atmosfera naudodami šį universalų moliūgų valstybinio numerio rėmą. Galite saugiai pritvirtinti jį prie bet kurio valstybinio numerio ženklo, neužblokuodami registracijos lipduko ar valstybės pavadinimo.

5.Puiki dovana: nustebinkite savo artimuosius nuostabia dovana, kuri suteikia linksmybių ir nuojautos bet kokiam važiavimui. Šis baisus rėmas, puikiai tinkantis vakarėliams, apgaulei ar kasdieniam vairavimui, yra būtinas šeimai, draugams, kolegoms ir kaimynams, kurie yra Helovino fanatikai.

Papildoma Informacija

Kilmė žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5