Aprašymas

Produkto aprašymas

Ženklelių taškai:

1. Visiška apsauga: Šios priekinio stiklo putojančios tabletės suteikia visišką jūsų automobilio priekinio stiklo apsaugą, labai sumažindamos trintį ir pašalindamos nešvarumus bei nešvarumus. Tik 1 tabletė su 4 litrais vandens gali pagaminti pakankamai priekinio stiklo plovimo mašinos, kad patenkintų jūsų ilgalaikius poreikius. Nebereikia pirkti didelių gabaritų priekinio stiklo plovimo mašinos butelių.

2. Galingas valymo efektas: Šis automobilio priekinio stiklo plovimo planšetinis kompiuteris turi stiprią valymo galimybę, dėl kurios jūsų priekinis stiklas gali būti skaidrus. Jis taip pat pasižymi itin dažančiu tepimo efektu, kuris sumažina valytuvų susidėvėjimą ir padeda jiems sklandžiai slysti. Jis gali efektyviai pašalinti nešvarumus ir nešvarumus nuo priekinio stiklo, suteikdamas geresnį vairavimo matomumą.

3. Vietos taupymo sprendimas: Palyginti su tradiciniais priekinio stiklo plovimo skysčiais, mūsų planšetiniai kompiuteriai yra tik apie 2,6 * 2,6 cm skersmens ir lengvai nešiojami. Daugiau jokių didelių gabaritų butelių ar švaistomų skysčių.

4. Lengva naudoti: Tiesiog įmeskite tabletę į valytuvų skardinę ir užpildykite vandeniu arba pirmiausia ištirpinkite mažame inde. Palaukite 10 minučių, kol visiškai ištirps, ir supilkite skystį į valytuvo baką.

5. Daugiafunkcinis valymo sprendimas: Šios putojančios tabletės skirtos ne tik automobilių stiklo ir grindų dėmėms, bet ir virtuvės dėmėms. Jie gali lengvai pašalinti riebalus, aliejų, nešvarumus ir nešvarumus nuo bet kokio paviršiaus.

Aprašymas:

Pristatome mūsų priekinio stiklo plovimo skysčio tabletes! Šios tabletės labai sumažina trintį ir užtikrina švarų priekinį stiklą. Tik 2,6 cm skersmens juos lengva naudoti. Tiesiog ištirpinkite ir supilkite į valytuvo baką. Be to, jie yra universalūs ir tinkami naudoti virtuvėje.

Specifikacijos:

1. Produkto pavadinimas: Automobilio priekinio stiklo plovimo tabletės

2. Spalva: mėlyna

3. Produkto dydis: (apytiksliai) 2.6 * 2.6cm / 1.02 * 1.02 colių

Pakuočių sąrašas:

10vnt * Automobilių priekinio stiklo plovimo tabletės

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektų ir kameros kampų daikto ir paveikslėlyje parodyta spalva gali turėti niuansų.

2. Dėl rankinio matavimo gali būti produkto dydžio tolerancija.

Papildoma Informacija

Tinkamumo laikas 3 metai
koncentruotas Taip
Kilmė žemyninė Kinija
Tipas Antifrizas

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5