Aprašymas

Produkto aprašymas

Durų daiktadėžė buvo naudojama ilgą laiką ir turi gerą lipnumą. Pakeitus originalios įrangos gamintojo durų rankeną, ši problema nebus išspręsta. Pasirinkite mūsų atnaujintą durų rankeną ir atsikratykite lipnių gamyklinių durų rankenų!

Puikus pakeitimas: Pelėsis suprojektuotas pagal originalius duomenis, o originalaus automobilio griovelis išlaikomas. Lengva įdiegti.

Pažangios medžiagos: Mūsų gaminiuose naudojamos ABS medžiagos ir apdorojimas nuo įbrėžimų, jie yra patvaresni, atsparesni dilimui, lengvai valomi, lygesni ir tvirtesni. Nors originaliame automobilyje naudojama minkšta guminė medžiaga, ji ištirps ir bus lipni. Todėl mūsų atnaujinta durų porankių laikymo dėžė nebus su gumine apsauga, kaip originalioje versijoje.

Patvaresnis: Ši durų rankena gali išlaikyti originalaus automobilio spalvą ir blizgesį, apsaugoti nuo dažymo, nuo įbrėžimų, nuo užsiteršimo.

Specialiai sukurtas, suderinamas su BMW X3 serija (F25 2010-2016), suderinamas su BMW X4 serija (F26 2014-2017).

Spalva: Juoda

Medžiaga: plastikas

Pakuote sudaro:

1 x Automobilinių durų porankis Daiktadėžė

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Papildoma Informacija

Kilmė žemyninė Kinija
Tipas Sunshade laikymo krepšys

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5