Aprašymas

Produkto aprašymas

Šis automobilio laikiklis pagamintas iš ABS ir minkštų silikoninių medžiagų, kurios yra anti-shock ir patvarios. Jis saugiai ir stabiliai laikys jūsų telefoną, kai padėsite jį ant laikiklio. Galite reguliuoti laikiklio kampą, kaip norite, nesvarbu, ar norite pastatyti telefoną vertikaliai, ar horizontaliai. Šis telefono laikiklis taip pat turi puikų dizainą, dėl kurio jūsų automobilis atrodys šiltas ir jaukus.

Specifikacijos:

Pavadinimas: car phone holder

Svoris: 190g

Medžiaga: ABS + silikonas

Dydis: maždaug 11 x 4cm / 4.33 x 1.57inch

Pakuočių sąrašas:

1 x automobilio telefono laikiklis

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Neslystantis ir saugus: Šis automobilinio telefono stovas turi minkštą silikoninį padą, kuris tvirtai suima jūsų telefoną ir apsaugo jį nuo įbrėžimų. Jis taip pat turi tvirtą siurbimo pagrindą, kuris pritvirtinamas prie bet kokio lygaus paviršiaus ir užtikrina, kad jūsų telefonas išliktų vietoje vairuojant.

2.Automatinis užspaudimas: laikiklis taip pat turi automatinę užspaudimo funkciją, kuri prisitaiko prie jūsų telefono dydžio ir tvirtai jį laiko. Jį galite valdyti viena ranka, be jokio vargo.

3. Keičiamas dizainas: Šį automobilio telefono stovą galite pasukti 360 laipsnių kampu į bet kurią norimą padėtį. Tai leidžia pastatyti telefoną vertikaliai arba horizontaliai ir pakeisti kampą, kad jis atitiktų jūsų viziją ir užtikrintų vairavimo saugumą.

4.No pliko telefono pažeidimas: Skirtingai nuo kitų automobilių telefonų stovų, kurie gali subraižyti jūsų telefoną, šiame gaminyje naudojamas ABS ir minkštos silikoninės medžiagos, kad telefonas būtų tvirtai ir švelniai laikomas. Jis taip pat tinka automobilio oro išleidimo angai, nepažeidžiant ašmenų

5. Atrodo labai mielas: Šis automobilinis telefono stovas yra ne tik praktiškas aksesuaras, bet ir puiki jūsų automobilio puošmena. Jis turi animacinių filmų dizainą, dėl kurio jūsų automobilis atrodo labai šiltas ir jaukus.Tai leidžia lengvai naudotis telefonu, neužblokuojant kelio vaizdo.

Papildoma Informacija

taikymas GPS
Kilmė žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5