Aprašymas

Produkto aprašymas

[Unikalus dizainas]- Drugelio vėjo varpelis yra rankų darbo. Unikalus tuščiaviduris dizainas ir graži antikvarinė bronzos spalva suteikia jai meninį atspalvį. Galite pakabinti jį lauke arba viduje, kad pritrauktumėte savo šeimą ar draugus.

[Nature's Melody]- Kai pučia vėjas, kiekvienas drugelio vėjo varpelio aliuminio vamzdelis skleis unikalų ir nuostabų garsą, kai jis susidurs, klausydamiesi šios elegantiškos gamtos grojamos muzikos, jausitės atsipalaidavę ir laimingi, atgaivinsite ir linksminsitės, puikiai tinka dekoruoti sodus, kiemus, langus, kambarius, miegamuosius, gyvenamuosius kambarius, verandas, koridorius ir bet kur, kur jums reikia pridėti nuostabią melodiją savo aplinkai.

[Tobulos sodininkystės dovanos]- Drugeliai simbolizuoja grožį, viltį, meilę, be kitų gerų prasmių.Šis drugelio vėjo varpelis puikiai tinka Motinos dienai, Tėvo dienai, Padėkos dienai, Kalėdoms, Valentino dienai, gimtadieniui, vestuvėms, Naujųjų metų ir namų ruošos dovanoms motinoms, tėvams, žmonoms, vyrams, meilužiams, dukroms, sūnums, seserims, draugams ar sau. Tai tikrai unikali ir stebėtinai palaiminta dovana, kuri gali atnešti sėkmės ją gaunančiam asmeniui!

[Kokybiškas patvarus metalas]- Drugelio dekoratyvinis vėjo varpelis pagamintas iš aukštos kokybės metalo. Konstrukcija yra tvirta ir patvari, pasižymi puikiu atsparumu oro sąlygoms: pavyzdžiui, atspari vandeniui, vėjui ir kt., Be to, ją lengva montuoti, ilgą laiką galite pakabinti lauke, nesijaudindami dėl rūdžių. Aliuminio vėjo varpeliai yra ryškesni ir maloniau skambantys nei kitos medžiagos ir gali toliau kurti gražią muziką.

Dydis: 90cm

Medžiaga: metalas

spalva: kaip parodyta

Pakuote sudaro:

1 x Vėjo varpeliai

1 x kablys

Tik aukščiau nurodytas pakuotės turinys, kiti produktai neįtraukiami.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Papildoma Informacija

Kilmė žemyninė Kinija
Medžiaga Metalas

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5