Aprašymas

Produkto aprašymas

Patobulinkite savo dekorą naudodami mūsų nuostabią medinės žvakės versiją Tray.It kuri neišblukusi ir puikiai tinka spintelėms, naktiniams staliukams ir gimtadienio dovanai. Šiame dėkle gali tilpti maži daiktai, tokie kaip žvakės, ir suteikti grožio bet kuriam kambariui.

Apgyvendinimo įstaigos:

Medžiaga: mediena + geležis

Svoris: 78g

Produkto

dydis: 11 * 9.5 * 5.1cm \ 4.33 * 3.74 * 2 Produktų sąrašas:

1 * Kaimiška žvakė Holde

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Ilgalaikis grožis: Pagamintas iš pasirinktos, neišblukusios medienos medžiagos, šis kaimiškas žvakidžių laikiklis yra išskirtinai patvarus ir ekologiškas. Jo aukštos kokybės kokybė užtikrina ilgus naudojimo metus, tuo pačiu suteikdama išskirtinio žavesio jūsų namų dekorui.

2. Unikalus stilius: Šie kaimiški žvakių laikikliai yra ryškios formos ir išskirtinio meistriškumo, sukurdami nuostabią jūsų namų dekoro versiją. Jie taip pat yra saugūs ir lengvai naudojami, be rankų sužalojimų ar vaško išsiliejimo.

3.Platus naudojimo spektras: pagerinkite savo gyvenamosios erdvės išvaizdą naudodami mūsų kaimiškus žvakių laikiklius. Tinka kavos staliukams, vonios spintelėms, naktiniams stalams ir net manteleliams ar virtuvės stalviršiams

4.Palanki dovana: sužavėkite savo artimuosius šiuo išskirtiniu kaimišku žvakių laikikliu. Puikiai tinka gimtadieniams, šventėms ar bet kokiai progai, kuri reikalauja šiltos, kviečiančios atmosferos. Idealiai tinka vyrams ir moterims, vertinantiems unikalų ir žavingą dekorą.

5. Žavinga ir praktiška: papuoškite bet kurią erdvę šiuo nuostabiu kaimišku žvakių laikikliu, kurį sudaro dvi dalys. Žemiau esančiame mediniame bloke yra du žvakių padėklai, taip pat gali būti laikomi smulkūs daiktai, tokie kaip žvakės, raktai ar papuošalai.

Papildoma Informacija

Kilmė žemyninė Kinija
Naudojimas Namų dekoravimas

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5