Aprašymas

Produkto aprašymas

1.O jūsų produktai yra tiesioginiai pardavimai gamykloje, todėl produktas yra aukščiausios kokybės, mažesnės kainos ir išsiunčiamas greičiau už jus. 2. Mes išsiųsime produktus per 48 darbo valandas po jūsų apmokėjimo. (išskyrus kinų atostogas ) 3. nemokamas pristatymas tik užsakymui, didesniam 5 USD.jei jūsų užsakymas yra mažesnis nei 5 USD, jums gali atsiųsti tik "China Post Ordinary Small Packet Plus" 4.jei jūsų užsakymo suma viršija 149 USD, nemokamas pristatymas per DHL arba EMS ir gaukite nemokamą dovaną (Afrikos šalys, Pietų Amerikos šalys ir kai kurios kitosremotea rea reikia pirkti daugiau nei 250 $)

1) Mes priimame "Alipay", "West Union", TT. Visos pagrindinės kredito kortelės priimamos per saugų mokėjimo procesą ESCROW.

2) Apmokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas nuo užsakymo.

3) Jei negalite atsiskaityti iškart po veiksmo uždarymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai.

Pastaba:Jei nusprendėte įsigyti šią prekę, sumokėkite kuo greičiau, kad galėtume jums greičiau išsiųsti.

100%Tikras vaizdas

Mes patys fotografuojame produktų nuotraukas, siekdami pateikti jums geriausias tikras nuotraukas, tačiau tai tik jums, gali būti nedidelis skirtumas su tikru daiktu, ačiū už supratimą!

Produkto pakuotė

Mes pasirinksime skirtingą pakuotę pagal produktus, kad įsitikintume, jog produktai yra visiškai apsaugoti pristatymo metu, ir mes padarysime viską, kad išvengtume žalos transportuojant.

EMS: pasiekite daugumą šalių per 6–8 dienas

DHL: Pasiekite daugumą šalių per 2–5 dienas

FEDEX: pasiekite daugumą šalių per 2–6 dienas

HK POST:Pasiekite daugumą šalių per 7–25 dienas

Kinijos paštas: pasiekite daugumą šalių per 15–30 dienų

1) Jūs turite 7 dienas susisiekti su mumis ir 30 dienų grąžinti, jei nuo tos dienos, kai jis buvo gautas. Jei šią prekę turite ilgiau nei 7 dienas, ji laikoma naudota ir MES NEIŠDUOSIME JUMS PINIGŲ GRĄŽINIMO AR PAKEITIMO. IŠIMČIŲ NĖRA! Siuntimo išlaidas tiek pardavėjas, tiek pirkėjas padengia per pusę.

2) Visos grąžinamos prekės TURI būti originalioje pakuotėje ir JŪS PRIVALOTE PATEIKTI mums siuntimo stebėjimo numerį, konkrečią grąžinimo priežastį ir savo po#.

3) Mes grąžinsime VISĄ WINNlNG PASIŪLYMO SUMĄ, gavę prekę originalios būklės ir pakuotę su visais komponentais ir priedais, po to, kai pirkėjas ir pardavėjas atšauks operaciją iš www.zadeikiukalviai.lt.OR, galite pasirinkti pakeitimą.

4) Mes padengsime visas siuntimo išlaidas, jei produktas (-ai) yra ne toks, koks reklamuojamas.

1,12 mėnesio gamybos ribota garantija nekokybiškiems gaminiams,

2.Jei norite išsiųsti atgal nekokybiškus gaminius, pirmiausia susisiekite su mumis ir atsiųskite mums nuotraukų ar vedio, mes su jumis aptarsime šios problemos sprendimo būdą.

3. Išsiųskite sugedusius gaminius per garantinį laikotarpį.

Jūsų pasitenkinimas ir teigiami atsiliepimai mums yra labai svarbūs .

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždutes, jei esate patenkinti mūsų prekėmis ir paslaugomis.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę! Mes esame patikima Kinijos didmeninė internetinė parduotuvė su aukštos kokybės produktais, čia

įsigysite produktus už geriausią kainą Mes specializuojamės įvairiuose prieduose.ypač moteriški aksesuarai.

Gaminiai nuolat praturtina mūsų daiktus ir bando patobulinti mūsų produktą ir paslaugą jums. Mums reikia jūsų paramos, kad būtų geriau. Sveiki atvykę ir raskite savo staigmeną!

1) Išankstinis pirkėjo patvirtinimas bus labai vertinamas gavus prekes.

2) Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbūs mūsų verslo plėtrai, nuoširdžiai kviečiame palikti mums teigiamą atsiliepimą, jei esate patenkinti mūsų produktu ir paslauga. Tai užtruks tik 1 minutę,bet ši 1 minutė mums turi labai svarbią reikšmę.

3) Susisiekite su mumis prieš palikdami bet kokį neigiamą ar neutralų atsiliepimą. Mes dirbsime su jumis, kad išspręstume visas problemas. Ačiū už supratingumą!

Papildoma Informacija

Gerai arba mada Mada
Auskarų tipas lankų auskarai
Forma\raštas Vandens lašas
Prekės ženklas sehuoran
Medžiaga Akmuo
Kilmė žemyninė Kinija
Dydis (ilgis * plotis) 25cm*42cm
elemento tipas Auskarai
metalų tipas Varis
modelio numeris E0138
Auskarų stilius Auskarai moteriai
Lytis MOTERYS
Stilius MADINGA

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5