Aprašymas

Produkto aprašymas

Kitų elektroninių komponentų katalogas ​ ​ ​ Tranzistorius TO247 TO220 TO126 TO263 TO252 TO92 TO251 ​ ​ ​ IC ATMEL 74 serijos IC DIP SOP QFP PLCC MSOP TSOPDiode SOT23 SOT223 ​ Taip pat galite siųsti pranešimą ​ [email protected] El. paštas ​ Sky-pe kavenolga11 ​ Kokia programa +86-13829576523 . ​ .................... == KS ............. ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ OLGA įmonės parduotuvė KEEZELsveiki į mūsų parduotuvęTransporto apdorojimas: ​ ​ ​ JAV/JK/Australija10-30 darbo dienų ​ ​ ​ Kanada12-30 darbo dienųBrazilija/Pietų Amerika ​ ​ ​ 20–40 darbo dienųItalija / Prancūzija / Ispanija / Vokietija / Rytų Europa ​ ​ ​ 15–60 darbo dienų1. - Jei turite kokių nors specialių reikalavimų prekės detalėms, palikite žinutę užsakyme.2. Apdorokite užsakymą laiku po mokėjimo patvirtinimo.3. Mes siunčiame tik užsakymo patvirtinimąadresas.Jūsų užsakymo adresas turi sutapti su pristatymo adresu.4. Rodomas vaizdas nėra tikrasis jūsų nuorodos projektas.5. - Po išsiuntimo galite stebėti produkto būseną svetainėje. Jei negavote prekių per 30 dienų nuo apmokėjimo, susisiekite su mumis. Mes stebėsime siuntą ir atsakysime jums kuo greičiau. ​ ​ ​ Krovinio kokybės užtikrinimas ​ ​ ​ 1. - Vienerių metų garantija. ​ ​ ​ 2. - Jei gauta prekė yra sugedusi, susisiekite su mumis per 7 dienas, kad pateiktumėte greitą sprendimą ir patenkinamą sprendimą! ​ ​ ​ Mūsų tikslas – patenkinti savo klientų poreikius. ​ ​ ​ Importo muitas arba tarifas1. - Jūsų ankstyvieji importo muitai ir kiti mokesčiai neįskaičiuojami į prekės kainą. Šiuos pašarus teikia pirkėjas.2. - Prašome susisiekti su šalimi/regionu?S Muitinė nustato šiuos papildomus mokesčius prieš pirkdama.3. - Patvirtinkite pristatymo sąskaitos faktūros duomenis. Pavyzdžiui, kaip turėtume rašyti muc rice ant važtaraščio ar kaip apibūdinti projektą ir pan. ​ ​ ​ Grįžtamasis ryšys1. - Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbūs mūsų plėtrai, jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, nuoširdžiai kviečiame palikti mums teigiamus atsiliepimus. Labai ačiū už jūsų brangų laiką.2. - Po jūsų teigiamų atsiliepimų mūsų planas suteiks jums tą patį grįžtamąjį ryšį.3. - Prieš prašydami neutralaus ar neigiamo atsiliepimo, susisiekite su mumis, mes stengsimės išspręsti problemą. Dėkojame už pirkinį ir pasitikėjimą ​ ​ ​ Galime įkelti tik 3000 modelių ​ ​ ​ Jei jums reikia daugiau elementų ​ ​ ​ Galite susisiekti su mumisGreitai atsakykite dabar, kaina su nuolaida yra gerai!Labai ačiū už palaikymą ir linkiu laimingos dienos.............

Kitų elektroninių komponentų katalogas

Tranzistorius TO247 TO220 TO126 TO263 TO252 TO92 TO251

IC ATMEL 74 serijos IC DIP SOP QFP PLCC MSOP TSOP

Diodas SOT23 SOT223 .................... == KS .............

OLGA įmonės parduotuvė KEEZEL

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

Transporto perdirbimas:

JAV/JK/Australija

10-30 darbo dienų

Kanada

12-30 darbo dienų

Brazilija/Pietų Amerika

20–40 darbo dienų

Italija / Prancūzija / Ispanija / Vokietija / Rytų Europa

15–60 darbo dienų

1. - Jei turite kokių nors specialių reikalavimų dėl prekės detalių, palikite žinutę užsakyme.

2. Apdorokite užsakymą laiku po mokėjimo patvirtinimo.

3. Siunčiame tik užsakymo patvirtinimo adresą. Jūsų užsakymo adresas turi sutapti su pristatymo adresu.

4. Rodomas vaizdas nėra tikras jūsų nuorodos projektas.

5. - Po išsiuntimo galite stebėti produkto būseną svetainėje.

Jei negavote prekių per 30 dienų nuo apmokėjimo, susisiekite su mumis. Mes stebėsime siuntą ir atsakysime jums kuo greičiau.

Krovinio kokybės užtikrinimas

1. - Vienerių metų garantija.

2. - Jei gauta prekė yra sugedusi, susisiekite su mumis per 7 dienas, kad pateiktumėte greitą sprendimą ir patenkinamą sprendimą!

Mūsų tikslas – patenkinti savo klientų poreikius.

Importo muitas arba tarifas

1. - Jūsų ankstyvojo importo muitai ir kiti mokesčiai nėra įskaičiuoti į prekės kainą. Šiuos pašarus teikia pirkėjas.

2. - Prašome susisiekti su šalimi / regionu? S Muitinė nustato šiuos papildomus mokesčius prieš pirkdama.

3. - Patvirtinkite pristatymo sąskaitos faktūros duomenis.Pavyzdžiui, kaip turėtume rašyti muc rice ant važtaraščio ar kaip aprašyti projektą ir pan.

Atsiliepimus

1. - Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbūs mūsų plėtrai, jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, nuoširdžiai kviečiame palikti mums teigiamus atsiliepimus. Labai ačiū už jūsų brangų laiką.

2. - Po jūsų teigiamų atsiliepimų mūsų planas suteiks jums tuos pačius atsiliepimus.

3. - Susisiekite su mumis prieš prašydami neutralaus ar neigiamo atsiliepimo, mes stengsimės išspręsti problemą.

Papildoma Informacija

Spalva Juoda
Struktūra fiksuotas kondensatorius
vardinė įtampa STANDARTINIS
Paketo tipas STANDARTINIS
darbinė temperatūra 105 c
modelio numeris STANDARTINIS
Tipas aliuminio elektrolitinis kondensatorius
taikymas STANDARTINIS
Kilmė žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5