Aprašymas

Produkto aprašymas

nešiojama nemokamo pristatymo programėlė 8 kontaktų apšvietimo mobiliojo telefono mini elektrinis ventiliatoriaus aušintuvas, skirtas "IPhone X" 8 7 6s 6 5s 5 plius

Savybė

🔥 Galimos kelios spalvos - Galimos kelios spalvos pagal jūsų pageidavimus, tiesiog prijunkite ir paleiskite, užtikrindami greitą aušinimą.

🌿 Kokybė ir ekologiškumas - Pagaminta iš minkštos TPE medžiagos, saugi ir ekologiška. Jis veikia maža galia esant 1.5 W, skatindamas mažai anglies dioksido ir tylų veikimą.

🔒 Saugus naudoti - Šiuose mini ventiliatoriuose yra IC apsauginės plokštės, užtikrinančios, kad jūsų telefonui nebūtų padaryta žala. Nepaisant mažo dydžio, jis siūlo galingą našumą. Tikėkitės sklandaus ir itin tylaus veikimo, kad oro srautas būtų stiprus. Jei atrodo, kad jis veikia lėtai arba kelia triukšmą, tiesiog ištraukite jį ir vėl prijunkite.

💼 Mini & Portable - Pakankamai kompaktiški, kad tilptų į kišenę, šiuos mažus ventiliatorius galima suskirstyti į dvi dalis, todėl juos lengva nešiotis su savimi.Jie suteikia vėsų vėjelį, kad ir kur būtumėte, puikiai tinka kelionėms ir lauko pramogoms.

📱 Suderinami įrenginiai – skirti "iPhone" ir "iPad" su apšvietimo / 8 kontaktų jungtimi.

Pakuotė įskaičiuota

1 x mini USB ventiliatorius (8 kontaktų jungtis)

Papildoma Informacija

Kilmė žemyninė Kinija
Įtampa 5 Volts
speciali funkcija Nešiojamas, lengvas
Medžiaga tpe
Spalva Juoda/Mėlyna/Balta/Žalia/Rožinė Raudona
Galia 1 watts

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5