Aprašymas

Produkto aprašymas

1. PARUOŠIMAS - Įsitikinkite, kad daiktas buvo pašalintas nuo riebalų, nešvarumų ir pistoletų bei kitų dalykų, kurie gali trukdyti jūsų dizaino sukibimui. Bet kokio hidrografinio sluoksnio patvarumas priklauso nuo visiško ir kruopštaus paviršiaus paruošimo prieš dažymą. Paviršius turi būti lygus ir lygus. Bet kokie įtrūkimai, skylės ar kiti trūkumai neleidžia dažams tinkamai prilipti prie paviršiaus. Netinkamas paviršiaus paruošimas lemia daugumą gedimų.

2. GRUNTO DAŽAI - Naudokite tinkamą gruntą savo pagrindui. Tai gali priklausyti nuo to, ar tai metalas, plastikas, stiklo pluoštas, keramika ar medis. Pasitarkite su vietine dažų parduotuve, kad gautumėte geriausią variantą su savo rinka.

3. BAZINĖS SPALVOS DAŽYMAS - Nudažykite pageidaujamą bazinę spalvą. Dauguma raštų yra skaidrūs, todėl jūsų pasirinkta spalva labai paveiktų jūsų bendrą išvestį.

4. AKTYVINIMAS ir PANARDINIMAS - Padėkite plėvelę į vandenį. Įsitikinkite, kad "lipni pusė" Pašalinkite raukšles / raukšles ar burbuliukus po spaudiniu, lengvai pūsdami. Prieš suaktyvindami palaukite 60–80 sekundžių. Purškite aktyvatorių kiek įmanoma nuosekliau ir per daug netrikdydami vandens. Tinkamai suaktyvinę, panardinkite objektą į vandenį kampu, kad išvengtumėte burbuliukų sulaikymo.

5. WASH - Nuplaukite artimą daiktą tekančiu vandeniu, kad atsikratytumėte lipnių likučių, kuriuos paliko spaudinys, ir leiskite jam kurį laiką išdžiūti.

6. CLEARCOAT – purškite skaidrų sluoksnį, kad apsaugotumėte savo spaudinį ir daiktą, kai jis išdžius. Tai būtų jūsų pasirinkimas, nesvarbu, ar tai blizgesys, pusiau blizgus, ar plokščias apdaila.

Naudojimas: Naudokite spausdinimo vandeniui perduoti technologiją.

Hidrografija arba hidrografika, taip pat žinomas kaip panardinamasis spausdinimas, vandens pernešimo spausdinimas, vandens perdavimo vaizdavimas, vandens panardinimas, vandens marblingas arba kubinis spausdinimas, yra spausdintų dizainų pritaikymo trimačiams paviršiams metodas. Gauti deriniai gali būti laikomi dekoratyviniu arba taikomuoju menu. Hidrografinis procesas gali būti naudojamas metalui, plastikui, stiklui, kietai medienai ir įvairioms kitoms medžiagoms.

dydis: Aplikacija 50cmx100cm, storis apie 0.03mm

Medžiaga: PVA

spalva:Spalvota

Pakuote sudaro:

2 x Vandens perdavimo hidrodipping plėvelė

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Papildoma Informacija

Kilmė žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5