Aprašymas

Produkto aprašymas

Aprašymas:

Stetoskopu galite stebėti dalis, kurios skleidžia nenormalius garsus.

Funkcijos:

1. Automatinis stetoskopo variklio diagnostikos įrankis gali nustatyti pažeistus tarpiklius, skriemulius, pavaras, vožtuvus, sugedusius vandens siurblius ir kitas sugedusias ar pažeistas dalis.

2. Automatinis stetoskopo variklio diagnostikos įrankis turi jautrią garso funkciją, kuri sustiprina garsą, todėl galite lengvai aptikti variklio problemas.

3. Plona variklio stetoskopo diafragma ir išplėstas zondas tiksliai nurodo garso šaltinį, o ausies antgalis leidžia izoliuoti išorinį triukšmą.

Specifikacijos:

Medžiaga: nerūdijantis plienas + metalas

Pakuočių sąrašas:

Variklio stetoskopas*1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektų ir kampų gaminyje yra spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl rankinio matavimo produkto dydis yra tolerancija.

Daugiau informacijos

apie produktą žr. 1.【Diagnozuokite problemas】: Automatinis stetoskopo variklio diagnostikos įrankis gali nustatyti pažeistus tarpiklius, skriemulius, pavaras, vožtuvus, sugedusius vandens siurblius ir kitas sugedusias ar pažeistas dalis, kurios sukelia keistą triukšmą ir netinkamą veikimą.

2.【Jautri garso kamera】: Automatinis stetoskopo variklio diagnostikos įrankis turi jautrią garso funkciją, kuri sustiprina garsą, kad galėtumėte lengvai aptikti variklio problemas.

3.【Tiksliai nurodykite garso šaltinius】: Plona variklio stetoskopo diafragma ir išplėstinis zondas tiksliai nustato garso šaltinį, o ausies antgalis leidžia izoliuoti išorinį triukšmą, kad galėtumėte sutelkti dėmesį į problemos aptikimą.

4.【Ilgas tarnavimo laikas】: Variklio stetoskopas pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno ir metalo medžiagos, kuri yra tvirta, patvari ir gali būti naudojama ilgą laiką.Patogūs guminiai ausų antgaliai izoliuoja išorinį triukšmą.

5.【Daugkartinis naudojimas】: Stetoskopas gali būti naudojamas stebėti dalis, kurios skleidžia nenormalų triukšmą, įskaitant variklio, guolio, variklio, važiuoklės, pavarų dėžės ir kt. stebėjimą, kad būtų galima nustatyti nenormalaus triukšmo šaltinį.

Papildoma Informacija

Kilmė žemyninė Kinija
Tipas Padangų taisymo įrankiai

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5