Aprašymas

Produkto aprašymas

Pristatome SIPENGJEL Fashion Creativity Moon pakabuko lankelio auskarus, puikiai tinkančius prie bet kokios aprangos. Šie paprasti, bet elegantiški auskarai yra pagaminti iš aukštos kokybės CZ cirkono ir pasižymi nedideliu apkabinimo dizainu, todėl juos patogu nešioti visą dieną.

Gražus mėnulio pakabukas dizainui suteikia kūrybiškumo, todėl šie auskarai išsiskiria iš kitų. Be to, šie auskarai taip pat pasižymi žvaigždės mėnulio dizainu, puikiai tinkančiu tiems, kurie mėgsta dangaus įkvėptus papuošalus.

Šie lankiniai auskarai yra puiki dovana bet kokiai progai, nesvarbu, ar tai būtų gimtadienis, jubiliejus, ar tiesiog ypatingas skanėstas sau. Universalus dizainas leidžia juos dėvėti su įvairiais drabužiais, nuo kasdienių iki oficialių, todėl juos būtina turėti bet kurioje papuošalų kolekcijoje.

Nesitenkinkite vidutiniais auskarais - rinkitės "SIPENGJEL Fashion Creativity Moon Pendant Hoop" auskarus, kad atrodytumėte unikaliai ir stilingai. Užsisakykite dabar ir patirkite šių auskarų kokybę ir grožį sau!

Papildoma Informacija

elemento tipas Auskarai
Auskarų tipas lankų auskarai
Forma\raštas Geometrinis
Kilmė žemyninė Kinija
Medžiaga kubinis cirkonis
CN Zhejiang
Dydis (ilgis * plotis) 1.7cm*1.7cm
Gerai arba mada Mada
metalų tipas Varis
modelio numeris EH0441
Metalas Auksas
Lytis MOTERYS
Stilius MADINGA

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5