Aprašymas

Produkto aprašymas

welcom į mūsų parduotuvę

T / T, "Wester Union", "Money Gram" taip pat yra priimtini.

A Visos prekės yra nemokamos DHL, prekes galite gauti tik per 3-5 darbo dienas, tikimės, kad visi thie klientai gali gauti prekes pirmą kartą.

B Mes pristatysime prekes per 48 valandas po to, kai gausime mokėjimo patarimą.

C Klientas turėtų patvirtinti pristatymo informaciją užsakymo metu, todėl mes siunčiame prekes pagal duomenis, kuriuos paliekate aliexress. Jei reikia kokių nors pakeitimų, prašome ten turėti pastabą.

D Pirkėjas yra atsakingas už tai, kad prireikus jų šalys nustatytų mokesčius ir (arba) muitą.

Paslauga

po pardavimo Mes išjungiame momentinę 3 dienų grąžinimo politiką,jei prekės turi kokių nors pažeidimų,prašome atsiųsti mums nuotraukas el. paštu, mes atsiųsime naują rinkinį, kai tik galėsime. Jei prekės nėra patenkintos, mes priimame grąžinimą ar pakeitimą, tačiau prekės turėtų būti laikomos originalioje pakuotėje, kuri nenaudojama, siuntimo ir tvarkymo išlaidos negrąžinamos.

Atsiliepimus

Kliento pasitenkinimas yra mūsų hounor,ir mums tai labai svarbu. Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, pateikite mums penkis satr ir aktyvius atsiliepimus, mes tai padarysime geriau. Jei turite kokių nors problemų, pirmiausia susisiekite su mumis prieš palikdami bet kokį neigiamą atsiliepimą, cuase tai negali nieko išspręsti, turėtumėte mums pranešti, kad galėtume ją išspręsti, kol jūs patenkinsite. Daugiau produktų:

Papildoma Informacija

Technika nertas
Dekoravimas Rhinestones
audinio tipas Voile
Plotis 1.25m
modelio numeris zx345122315
rinkinio tipas no
funkcija ekologiškas, elastingas, Tirpus vandenyje
produkto tipas Nėriniai
Kilmė žemyninė Kinija
Medžiaga 100% medvilnė
Didmeninės prekybos tipas taip(>50 vnt.)
CN Guangdongas

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5