Aprašymas

Produkto aprašymas

Sodybos dekoras Mielas ananasų durų ženklas Akį traukiantis priekinių durų pakabinimas Sodybos durys Kabančios Velykų pasveikinimo dekoras Namų dekoras Ananasų durų dekoras

Funkcijos:

【Medžiaga【Pagaminta iš natūralios medienos, be kvapo, be įtrūkimų, be puvinio, tvirta ir patvari, tinkama ilgalaikiam saugojimui. Geriausias pasirinkimas papuošti Velykų ženklus ant savo ūkio vartų.

【Išskirtinis dizainas】Išskirtinis sodybos vaizdas, aiški spauda ir ryškios spalvos, tinkančios kasdienei atmosferai, sukuria gerą atmosferą jūsų namams.

【Dydis】Durų ženklo apdaila yra tinkamo dydžio, o kiekvienoje durų plokštėje yra tvirtas diržas, kad būtų lengva montuoti.

【Puiki dovanos idėja】Sodybos dekoravimas Miela ananasų durų etiketė Akį traukianti durų pakabinimo etiketė gali būti unikali dovana jūsų šeimai, draugams, kaimynams ar artimiesiems, visiškai išreikšti savo meilę ir rūpestį jais, jie mielai ją gaus Prisijunkite prie jų ir pasidalykite džiaugsmu, kad atneštumėte ramybę savo artimiesiems.

【Kelių scenų naudojimas】Ši graži sodybos puošmena su mielomis ananasinėmis stogo plokštėmis traukia akį durų pakabinimui, galinėms durims, kambario durims, langams, židiniams, laiptams, verandos sienoms, esančioms netoli įėjimo, taip pat tinka daugeliui vietų, tokių kaip kavinės, restoranai, biurų pastatas suteikia jums stiprią šventinę atmosferą.

Produkto aprašymas:

Medžiaga: mediena

Spalva: kaip parodyta

paveikslėlyje Matmenys: kaip parodyta

paveikslėlyje Įskaičiuota: 1 x Durų ženklas

Papildoma Informacija

Medžiaga Pinti
Tema Žmonės
Kilmė žemyninė Kinija
Stilius Retro ir nostalgiški/Seni baldai
reikalingas surinkimas Taip

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5