Aprašymas

Produkto aprašymas

Paverskite bet kurią erdvę jaukia oaze su mūsų Angelo formos kvapiąja žvake! Mielas dizainas skleidžia šiltą šviesą, o vaisių ir gėlių natos užpildo orą nenugalimu kvapu. Kiekviena lazda dega iki 15 valandų, todėl ji puikiai papildo jūsų vakaro rutiną arba yra puiki dovana artimiesiems.

Specifikacijos:

Produkto stilius: pieno baltumas (pieno baltumas Britų kriaušių frezija), šviesiai rausva (švelniai rožinė Berlyno mergina)

Produkto dydis: apie 9.5x8cm / 3.74x3.15 colių

Pakuotės dydis: apie 8x8x8cm / 3.15x3.15x3.15 colių

Produkto medžiaga: 80% rafinuotas parafinas, 20% sojos vaškas

Produktų sąrašas:

1*Angelo žvakė

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl rankinio matavimo skirtumo prašome leisti 1-3 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Mielas dizainas: Ši angelo žvakė yra mielos ir mielos formos, kuri privers nusišypsoti kiekvieną kartą, kai ją uždegsite. Tai puikiai tinka jūsų namams suteikti žavesio ir šilumos.

2.Atlaidus kvapas: įkvėpta šviežių vaisių ir gėlių aromato, Angelo žvakė sukuria prabangią ir malonią atmosferą, kuri atpalaiduoja ir nuramina jūsų pojūčius.

3.Žvakių šviesa: švęskite bet kokią progą stilingai su angelų žvakėmis.Įneškite šiltų spalvų į savo namus ir sukurkite šventinę atmosferą, kuri praskaidrins jūsų nuotaiką. Puikiai tinka norint suteikti džiaugsmo.

4.Duable Quality: Pagamintos iš kruopščiai parinkto parafino ir sojos vaško, mūsų angelų žvakės suteikia subtilų kvapą. Mėgaukitės iki 15 valandų dieviško kvapo vienoje lazdoje.

5.Dovanų idėja: Nustebinkite savo artimuosius šiomis žavingomis angelų žvakėmis, puikiai tinkančiomis bet kokiai progai.Išskirtinės detalės daro juos idealia gimtadienio ar Valentino dienos dovana.

Papildoma Informacija

Kilmė žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5