Aprašymas

Produkto aprašymas

BOLT-ON RADIATORIŲ LAIKIKLIŲ RINKINYS K SERIJAI 1992-2000 HONDA CIVIC YX01695

Programos:

visi modeliai: EG, DC2, EK 1992-2000 HONDA CIVIC

Mes sukūrėme tiesioginio varžto rad laikiklio sistemą jūsų K keičiamai važiuoklei. Perkelti radiatorių dar niekada nebuvo taip paprasta! Šie laikikliai prisukami prie OEM viršutinės ir apatinės rad atramos, todėl radiatorių galite lengvai pritvirtinti variklio skyriaus vairuotojo pusėje. Mūsų universalų rinkinį sudaro 2 skirtingi viršutiniai laikikliai, vienas skirtas EG važiuoklei ir vienas EK/DC2 važiuoklei. Komplektai komplektuojami su cinku dengta aparatūra. Viršutinis rad laikiklis yra milteliniu būdu padengtas sidabru. Apatiniai laikikliai yra nerūdijančio plieno ir naudoja kokybiškus uretano įvores. Tai tikrai netampa lengviau...

Kaip matote žemiau esančiose nuotraukose, šuliniai slysta pro išgręžtą skylę jūsų apatinėje spindulinėje atramoje.Kai tvirtinimo varžtas priveržiamas žemyn, jis užveržia šulinio veržlę už nugaros, sukurdamas saugų tvirtinimo tašką jūsų naujoms spindulinėms atramoms. Paprasta ir efektyvu.

MONTAVIMO LAIKIKLIO APARATŪROS MONTAVIMAS

1.- PRADĖDAMI NUO 1/8 COLIO GRĄŽTO, ATSARGIAI IŠGRĘŽKITE SKYLĘ, KURIĄ KĄ TIK BAIGĖTE ŽYMĖTI. PO TO GALITE IŠGRĘŽTI SKYLĘ IKI 1/2 COLIO GALUTINIO DYDŽIO.

TADA ĮKIŠKITE ŠULINIO VERŽLĘ Į IŠGRĘŽTĄ SKYLĘ.

3. PRIVERŽKITE M6 VARŽTĄ

Papildoma Informacija

Prekės ženklas PERRINAS
pagaminimo šalis / regionas Kinija
Kilmė žemyninė Kinija
prekės svoris 0.3
Vieta transporto priemonėje front

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5