Aprašymas

Produkto aprašymas

Padangų taisymo nagai Juodi automobilių padangų varžtai Padangų nagai Protektoriaus taisymo įrankiai Automobilių motociklai Sunkvežimių transporto priemonės,62PCS Pakankamas kiekis: Gausite 30 mažų nagų varžtų ir 30 didelių nagų varžtų, kurie abu yra supakuoti į laikymo dėžę ir 2 atsuktuvus; kiekio pakanka, kad galėtumėte naudoti ir pakeisti, ir jis gali lengvai patenkinti jūsų kasdienį naudojimą ir kitus poreikius.

Taisomos medžiagos: kiekvienas padangų remonto nagas yra pagamintas iš aukštos kokybės geležies, o atsuktuvas pagamintas iš aukštos kokybės plastiko ir nerūdijančio plieno, kuris yra patikimas, lengvai deformuojamas, plyšta ir sulaužomas, ir gali būti laikomas ilgą laiką.

Platus panaudojimo spektras: šie remonto varžtai tinka ne tik sunkvežimių padangoms, visureigių padangoms ir pikapų padangoms, bet ir autobusų padangoms, motociklų padangoms, žemės ūkio padangoms, triračių padangoms ir kitoms transporto priemonėms.

Lengva naudoti: Nereikia kitų įrankių, galite lengvai ir efektyviai suremontuoti padangą; jums tereikia naudoti atsuktuvą, kad įkištumėte nagą tiesiai į skylę, kad galėtumėte naudoti, taupydami laiką ir energiją.

Informacija apie dydį: Mažo juodo nagų varžto dydis yra apie 5,2 x 1,2 mm / 0,2 x 0,05 colio, o didelis juodas nagų varžtas yra apie 6,6 x 1,5 mm / 0,26 x 0,06 colio; mažas dydis gali būti užpildytas maždaug 0.1 mm / 0.004 colių iki 3 mm / 0.12 colio, didelis dydis gali padaryti skyles apie 3 mm / 0.12 colio iki 5 mm / 0.2 colio.

Spalva: juoda

Medžiaga: metalas

Pakuote sudaro:

30 * Maži remonto nagai

30 * Dideli remonto nagai

2 * Atsuktuvai

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto.Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Papildoma Informacija

Kilmė žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5