Aprašymas

Produkto aprašymas

Pridėti putojantį blizgesį prie savo meno kūrinių dar niekada nebuvo taip paprasta su mūsų blizgančiais žymekliais! Patraukliai ryškios spalvos padeda išlaisvinti jūsų kūrybiškumą nepraleidžiant ir nesulipant. Supakuotas į patogų siurblio veikimo dizainą, tiesiog pakartokite keletą kartų, kad gautumėte puikų rašalo srautą. Puiki dovana menininkams, studentams ir meno entuziastams!

Specifikacijos:

Produkto medžiaga: nailono pluoštas

Produkto dydis:

8 spalvos: apie 9,6x1,3x1,4cm / 3,78x0,51x0,55 colių

12 spalvų: apie 14,3x1,3x1,4cm / 5,63x0,51x0,55 colių

20 spalvų: apie 11.4x2.2x13.7cm / 4.49x0.87x5.39 colių

Produkto svoris:

8 spalvos: 84g;

12 spalvų: 127g;

20 spalvų: 212g;

Sąrašas

1 nustatyti kontūro žymekliai

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Putojanti paletė: Padidinkite savo meno kūrinius naudodami mūsų kontūrų žymeklių unikalių spalvų asortimentą, kuriame yra nuostabių atspalvių mišinys, puikiai tinkantis jūsų meno kūriniui suteikti putojantį ir akinantį efektą.

2.Pagerinkite savo meninius įgūdžius: Šie rašikliai yra specialiai sukurti spalvinti, piešti, tapyti, piešti ar rašyti, todėl galite patobulinti savo meno kūrinius nuostabiais efektais, kurie sužavės jūsų klientus.

3.Nepraleisdami ir nesulipdami: išreikškite save lygiu rašalu, kuris nepraleis ir nesulips ant jokių paviršių. Mūsų puikios kokybės blizgučių žymekliai suteikia jūsų menui gyvybės be dėmių ar blukimo.

4. Be vargo išraiškingas: pakelkite savo meninius kūrinius naudodami mūsų kontūrų žymeklius! Suplakite, kad susimaišytų rašalas, kelis kartus susiurbkite antgalį ir nuimkite dangtelį, kad būtų lengva įjungti. Puikiai tinka tiek pradedantiesiems, tiek profesionalams!

5.Įspūdinga dovana: pasiekite stulbinančių efektų popieriui, stiklui, metalui ar medienai su šiuo universaliu rinkiniu. Puikus jūsų kanceliarinių prekių kolekcijos papildymas ir puiki dovana menininkams, studentams ir visiems, kurie mėgsta išreikšti save per meną ir rašymą.

Papildoma Informacija

Kilmė žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5