Aprašymas

Produkto aprašymas

Funkcijos: Visiškai nauja ir aukštos kokybės

Medžiaga: Mūsų didelės talpos rašiklio dėklas pagamintas iš kokybiškos drobės audinio medžiagos, kuri yra tvirta, atspari įbrėžimams, dėmėms, patvari ir lengvai valoma.

Pakuotė ir dydis: Gausite didelės talpos pieštukų dėklą, kuris ateityje bus nepakeičiamas jūsų partneris kasdieniame studijų gyvenime.

Lengva naudoti: Lengvas ir kompaktiškas, lengvai dedamas į kuprinę mokyklai ar darbui, nereikia mesti į krepšį, šis krepšys taip pat gali būti naudojamas kaip makiažo krepšys.

Unikalus dizainas: Patogus tinklinio maišelio dizainas ir didelė talpa su atskiru rašiklio laikiklio skyriumi suskirsto skirtingus daiktus atskirai.

Taikymas: Didelės talpos pieštukų dėklas gali būti naudojamas kaip dovana draugams, šeimos nariams, klasės draugams. Jis gali būti naudojamas kaip gimtadienio dovana arba Kalėdų dovana.

Specifikacijos: Medžiaga: Audimo audinys Spalvų parinktys: Galimos 3 spalvos, kaip parodyta paveikslėlyje.Pakuotės svoris: apie 210g Dydis: apie 22,3x16,3 cm / 8,77x6,41 colio (daugiau informacijos apie dydį, žr. nuotrauką.) Pastaba: Prašome leisti 1-2 cm paklaidą dėl rankinio matavimo. Prieš siūlydami kainą įsitikinkite, kad neprieštaraujate. Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos. Ačiū! Komplektą sudaro: 1Pc pieštuko dėklas

Papildoma Informacija

Naudojimas Mokyklos ir biurai
Kilmė žemyninė Kinija
Tipas Pieštukų krepšys
Naujumas No
Medžiaga audimo audinys
modelio numeris pieštuko dėklas
Dydis Other
Amžius >8 METŲ

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5