Aprašymas

Produkto aprašymas

palaiko dropshippingą

Visi mūsų produktai gaminami mūsų gamyklose, visi masažuokliai gaminami iš aukštos kokybės medžiagų. Mes specializuojamės masažuokliuose daugiau nei 20 metų. Jei reikia, masažuokliui gali suteikti savo logotipą. Mes turime sandėlį RU, PL, ES, UA, IL gali užtikrinti greitą pristatymą. Tuo tarpu mes turime daug patirties teikiant drop shipping paslaugą.

Elektrinis gimdos kaklelio traukos kūno masažuoklis automobilio nugaros pagalvė su šildymo vibruojančia nugaros pagalve su šilumos vibruojančiu masažo prietaisu

Ieškote masažo pagalvės? Ši masažo pagalvė būtų geriausias pasirinkimas jums. Tai padeda skatinti kūno kraujotaką ir efektyviai palengvinti visą kūną. Su 20 masažo kamuoliukų ir jo kaitinimo funkcija, minkymas ir skvarbūs tikro masažo terapeuto rankų judesiai padeda atsipalaiduoti ir sumažinti raumenų įtampą automobilyje, biure ir namuose.Galite masažuoti kaklą, apatinę ir viršutinę nugaros dalį, petį, juosmenį, juosmenį, koją, blauzdą ir pan. Rankų valdymas ir oro pagalvės stūmimo atrama, patogi naudoti.

Nedvejodami pirkite dabar. Funkcija JinKaiRui naujausio tipo gimdos kaklelio masažo pagalvė su tolimųjų infraraudonųjų spindulių šildymo funkcija gali pagerinti kraujotaką nuo kaklo slankstelių ligos; rūpinkitės savo sveikata. Padeda išlaisvinti skaudančių raumenų skausmą ir vėl jaučiasi patogiai.

1. Su 20 masažo kamuoliukų

2. Sukimosi prieš laikrodžio rodyklę ir atbulinės eigos režimas

3. 15 minučių automatinis išsijungimas

4. Su kintamosios ir nuolatinės srovės adapterių kištuku

5. Leidžia masažuoti kaklą, apatinę ir viršutinę nugaros dalį, petį, juosmenį, juosmenį, koją, kalą ir pan

6. Puikiai tinka naudoti

automobilių kėdutes ir vidaus kėdes Tai idealus pasirinkimas gimtadienio dovanai, Tėvo dienos dovanai, Motinos dienos dovanai, jubiliejaus dovanai, Valentino dienai, bet kokiai šventinei dovanai ir pan.

Papildoma Informacija

Medžiaga MEDVILNĖ, ABS
2 funkcija efektyviai atpalaiduokite visą kūną
taikymas KŪNAS
1 funkcija stimuliuoja kūno kraujotaką
3 funkcija pagerinti kraujotaką nuo kaklo slankstelio ligos
modelio numeris elektrinis Shiatsu nugaros kūno masažuoklis
Kilmė žemyninė Kinija
elemento tipas Masažas ir atsipalaidavimas
Prekės ženklas KEMOKO

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5