Aprašymas

Produkto aprašymas

Šiame kontroliniame sąraše pateikiami svarbūs priminimai, kuriuos turėtumėte patikrinti ruošdamiesi prisijungti arba atsijungti. Jis pateikiamas kartu su elementų sąrašu arba galite nurodyti skirtingus elementus ir jų seką (apriboti 10 elementų).

Tai lengvai naudojamas tinkinamas kontrolinis sąrašas, kurį vaikai gali pasiimti su savimi atlikdami kasdienius darbus. Slankikliai spustelėjami vietoje, kai kiekvienas darbas yra baigtas, o tėvai kiekvieną dieną gali lengvai iš naujo nustatyti darbų sąrašą.

Pritaikomas kontrolinis sąrašas padeda užtikrinti, kad jų globėjai atliktų kasdienius darbus ir veiklą jūsų vyresniems artimiesiems. Slankikliai spustelėjami vietoje, kai kiekviena veikla yra baigta, o globėjai gali lengvai patikrinti ir iš naujo nustatyti darbų sąrašą kiekvieną dieną.

Kontrolinis sąrašas yra iš aukštos kokybės medžiagos ir yra netoksiškas naminiams gyvūnėliams ir žmonėms. Unikalus dizainas leidžia slankikliams lengvai judėti, tačiau jie išlieka vietoje, kai yra pažymėti ar nepažymėti.

Tipas: A tipas: namų tipas

Stilius: Atmintinės bloknotai

spalva:Kaip parodyta

Medžiaga: plastikas

Pakuote sudaro:

3 x Užrašų lapas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Papildoma Informacija

Kilmė žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5