Aprašymas

Produkto aprašymas

5~40PCS vienkartinio akių šešėlio šepetėlio dvipusio kempinės nailono rinkinio makiažas Akių šešėlių šepetėlis kosmetikos aplikatoriaus įrankiui

Aprašymas:

Produkto pavadinimas: Daugiafunkcis makiažo lazdelė

Dydis: 1.2 * 6.1 * 0.8cm

Savybės: dvipusis dvipusis, patvarus, universalus

Kiekis: 1vnt / 5vnt

Specifikacijos:

【Įsigykite 25 vnt dvigubos galvos akių šešėlių šepetėlių, kad būtų patogiau naudoti akių makiažą!】Transformuokite savo akių makiažo žaidimą naudodami šiuos profesionalaus lygio šepetėlius, kurie suteikia tikslumo ir universalumo. Lengvai sukurkite stulbinančius akių vaizdus!

【Pasiekite akių makiažo išvaizdą naudodami šiuos aukštos kokybės šepetėlius】Pagaminti iš minkštų ir patvarių medžiagų, šie akių šešėlių šepetėliai puikiai tinka profesionaliems makiažo meistrams ir makiažo entuziastams. Patirkite sklandų ir tikslų pritaikymą kiekvieną kartą!

【Atnaujinkite savo akių makiažo rutiną su "Sponge Stick" akių šešėlių šepetėliais】Sukurti su dvigubos galvos funkcija, šie akių šešėlių šepetėliai leidžia be vargo maišyti ir tepti akių šešėlius. Šie šepetėliai, tinkantys tiek pradedantiesiems, tiek ekspertams, yra būtini bet kuriai makiažo kolekcijai!

【Sukurkite nuostabų akių makiažą, kuris atrodo kaip su profesionaliomis akių makiažo priemonėmis】Šie kosmetiniai šepetėliai yra specialiai sukurti akių makiažui. Nesvarbu, ar esate makiažo meistras, ar makiažo mėgėjas, šie šepetėliai padės be vargo pasiekti akių išvaizdą. Investuokite į aukštos kokybės įrankius, kad pasiektumėte stulbinančių rezultatų!

【Atraskite tobulas akių makiažo priemones, kurių reikia kiekvienam makiažo mėgėjui】Šie universalūs akių šešėlių šepetėliai idealiai tinka kuriant platų akių makiažo įvaizdžių spektrą. Nuo dūminių akių iki tikslių katės akių įklotų – šie šepetėliai yra paslaptis, kaip pasiekti profesionalaus lygio akių makiažą.Gaukite savo šiandien!

Komplekte yra:

1vnt / 5vnt

Papildoma Informacija

2 tipas Akių makiažas puikiai tinka akių išvaizdai kurti
Palaikymas Dropship/Wholesale
4 tipas Makiažo įrankiai Aukštos kokybės
tipas5 Akių makiažo pamoka profesionali
Dydis 25 pcs/pack
tipas 3 Akių šešėlių šepetėlio dvigubos galvutės dizainas
Taikoma A tipas Universalus
Grynasis turinys 0.5g
modelio numeris AA194-01
Tinkami žmonės Bendra
Naudojama su blakstienos
vienetų skaičius COMBO
Teptuko medžiaga nailonas, Sintetiniai plaukai
elemento tipas Makiažo šepetėlis
1 tipas Kosmetiniai šepetėliai Paprasta naudoti
Produkto svoris 10.4g
Produkto spalva rožė žalia, žalia žalia
Kilmė žemyninė Kinija
Produkto dydis 11,5x5,8x1,5cm
Kiekis 25 VNT
Rankenos medžiaga Plastmasiniai

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5