Aprašymas

Produkto aprašymas

Pradėkite fotografuoti dviem kėdėmis

Gerbiamiems klientams

1. Mes laikomės principo "kokybė pirmiausia, svarbiausia klientas".lf jums reikia bet kokiųproduktų, galite atsiųsti man produktų nuotraukas ar nuorodas. Aš jums kuo greičiau pateiksiu žemiausią citatą, o tada pateiksiu nuorodą, kad galėtumėte užsisakyti.

2. Visi parduotuvėje parduodami produktai yra tikri, būkite tikri, kad perkate!lf turite klausimų apie produktą, susisiekite su mumis "www.zadeikiukalviai.lt" ir mes atsakysime jums per 12 valandų!

3. Pastabos: Į transportavimo išlaidas neįskaičiuoti importo muitai ir kitos išlaidos, o Pirkėjas padengia visas papildomas (jei yra) išlaidasRusijos klientai, palikite savo mokesčių numerį, jei pasirinksite "Cainiao Heavy ParceLine

" Brazilijos klientai, jei pasirinksite bet kurį greitąjį, palikite savo mokesčių mokėtojo numerį, kad galėtume užtikrinti, jog mūsų pristatymas yra normalus.

4. Klientų pasitenkinimas yra didžiausias mūsų siekis.lf esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, palikite mums teigiamą atsiliepimą ir taip pat gausite 5 atsiliepimus.

El. paštas: 16680815975@ 163.com

"Wechat" / "WhatsAPP": +86 166 8081 5975

Papildoma Informacija

Pagaminta iš metalo plienas
Medžiaga Metalas
Kilmė žemyninė Kinija
Stilius Minimalistinis ir modernus
Ar jis pasukamas no
Apdailos medžiaga Oda
Ar yra turėklai, ar ne no
Tinkamumas Suaugęs
Odos apdailos procesas Minkštas paviršius
Stiliaus pozicionavimas Prabangi kokybė
Ar galima tinkinti Taip
medienos tekstūra Metalas
gamybos sritis Guangdongo provincija

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5