Aprašymas

Produkto aprašymas

Visiškai naujas automobilinis elektroninis vandens siurblys, kurio vardinė įtampa yra 12 V DC, o įtampos diapazonas 8.5V-16V.It gali veikti pastovia galia ir turi apie 60 vatų galią. Vandens siurblys daugiausia naudojamas vandens cirkuliacijai automobilių varikliuose aušinti, taip pat gali būti naudojamas ir kitose srityse. Vandens siurblys gali atlaikyti aukštą 120 laipsnių Celsijaus temperatūrą ir žemą minus 40 laipsnių Celsijaus temperatūrą ir turi bešepetę važiavimo grandinę. Vidinis vairavimo lustas importuojamas iš "Infineon", o kokybė yra stabili ir patikima. Išmatuotas srautas be apkrovos yra apie 35 litrai per minutę, o vandens siurblys palaiko PWM laipsnišką greičio reguliavimą su vandens trūkumo apsaugos grandine

Yra dviejų tipų vandens siurbliai, kurių pagrindinis skirtumas yra vandens išleidimo angos kryptis, kurią galima įsigyti pagal poreikį.Dėmesio: Įsitikinkite, kad vandens siurblyje naudojama terpė yra švari ir be nuosėdų.

Kad vandens siurblys veiktų, reikalingas 12 V nuolatinės srovės maitinimo šaltinis. Jis gali būti valdomas perjungimo režimo maitinimo šaltiniu arba 12 V baterija (jei naudojamas maitinimo adapteris, maitinimo šaltinis turi būti didesnis nei 80 vatų). Išmatuota įtampa turėtų būti 8,5–16 V, o vandens siurblys neturėtų būti tikrinamas dėl vandens trūkumo, kitaip jis bus aptiktas ir nustos veikti. Išcentrinis siurblys neturi savaiminio siurbimo galios. Montuojant vandens siurblio vandens įleidimo anga turi būti žemesnė už vandens lygį arba vandens siurblys turi būti dedamas į vandenį. Nominalus vandens siurblio srautas yra 35L / min., Keltuvas siekia apie 7 metrus.

Vandens siurblio grynasis svoris yra apie 545 gramai

Mūsų parduotuvėje esančių atraminių jungiamųjų laidų laidų apibrėžimas yra:

Oranžinė reiškia teigiamą maitinimo šaltinio polių, juoda - neigiamą maitinimo šaltinio polių, o žalia linija - PWM greičio reguliavimo liniją (jei greičio reguliavimas nereikalingas: A vandens siurblys veikia didžiausiu greičiu, sujungdamas signalo liniją ir neigiamą polių, o B vandens siurblys veikia didžiausiu greičiu, tiesiogiai sujungdamas teigiamus ir neigiamus polius).

Vandens siurblys palaiko PWM signalo greičio reguliavimą, esant pastoviam 100 Hz dažniui ir darbo ciklui, reguliuojamam nuo 14% iki 85%. Mažiausiu greičiu darbinė srovė yra tik 0,1A, o didžiausiu greičiu srovė yra apie 5A.

Mūsų parduotuvėje taip pat yra tinkamų greičio reguliavimo plokščių, kurias galima įsigyti pagal poreikį.

Papildoma Informacija

Kilmė žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5