Aprašymas

Produkto aprašymas

Šis stilingas automatinis muilo dozatorius pagamintas iš aukštos kokybės keramikos ir ABS, kad būtų patvarus. Atnaujintas infraraudonųjų spindulių jutiklis tarnauja ilgiau. O jautresnis muilas gali būti pagamintas per 0,2 sekundės.

Šiame automatiniame muilo dozatoriuje telpa 11 uncijų skysto muilo (pavyzdžiui, šampūno, losjono, ne gelio). Automatinis muilo dozatorius palengvins jūsų gyvenimą.

Mūsų produktai sukurti taip, kad atlaikytų dažną naudojimą, o mūsų putų muilo siurbliai sukurti taip, kad tarnautų iki 50 000 ciklų. Be to, jis pagamintas iš ekologiškos dervos medžiagos ir visiškai rankų darbo. Turėdami IPX6 atsparumo vandeniui įvertinimą, jums nereikės jaudintis dėl grandinės korozijos.

Gaukite iki 180 dienų nepertraukiamo naudojimo vienu įkrovimu su mūsų elektriniu muilo dozatoriumi, kuriame yra didelė 1800 mAh įkraunama baterija. Visiškai įkrautas vos per 2–3 valandas, jums nereikia jaudintis dėl dažno įkrovimo ar akumuliatoriaus keitimo.

Automatinis muilo dozatorius palengvina gyvenimą ir yra puikus pasirinkimas vaikų darželiams, ligoninėms, restoranams ir viešosioms vietoms. Jis veikia su įvairiais skystais muilais ir yra puikus priedas prie vonios kambarių ir virtuvių.

Spalva: balta / juoda

Medžiaga: ABS + keramika

Dydis: 11x10x18cm

Pakuote sudaro:

1 * Muilo dozatorius

1 * USB kabelis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Papildoma Informacija

Kilmė žemyninė Kinija
funkcija Putų muilo dozatorius

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5