Aprašymas

Produkto aprašymas

DIN889 Blizgučių gradientas Nuogas presas ant nagų Trumpi kvadratiniai netikri nagai su blizgučiais Dizainas nagų dailės pradedantiesiems DIN889

Aprašymas:

Funkcijos:

Glitter Gradient Nude Press on Nails: Pasiekite stulbinantį nagų dailę be vargo naudodami šiuos blizgučių gradiento nuogo spaudimo ant nagų.Puikus blizgučių ir nuogų atspalvių derinys sukuria užburiantį gradiento efektą, suteikdamas pirštų galiukams glamūro.

Prabangūs netikri nagai Blizgūs netikri nagai: Pasimėgaukite prabangiais šiais blizgančiais netikrais nagais.Pagaminti iš kokybiškų medžiagų, šie netikri nagai siūlo blizgią apdailą, imituojančią profesionaliai atliktų manikiūrų išvaizdą. Padidinkite savo stilių ir pasitikėjimą savimi su šiais prabangiais nagais.

Gradiento nuoga blizgi lazdelė ant nagų: Įsigykite salono vertą manikiūrą namuose naudodami šiuos gradiento nuogo blizgaus lazdelės ant nagų.Gradiento dizainas be vargo sujungia nuogų atspalvius, kad atrodytų rafinuotai ir elegantiškai. Šie priklijuojami nagai yra lengvai pritaikomi ir suteikia ilgalaikę, blizgią apdailą.

Trumpi kvadratiniai netikri nagai su blizgučiais Blizgučių dizainas: Suteikite nagams spindesio su šiais trumpais kvadratiniais netikrais nagais, kuriuose yra blizgučių blizgučių dizainas.Kvadratinė forma suteikia madingą ir prašmatnų vaizdą, o blizgučiai sukuria akinantį efektą. Šie nagai puikiai tinka bet kokiai progai ir išskirs jūsų rankas.

Blizgučiai Elegantiška lazda ant nagų Klijai ant nagų: Padarykite pareiškimą naudodami šiuos blizgučius Elegantiška lazda ant nagų, tinka tiek klijuoti, tiek klijuoti. Blizgantys akcentai ant šių nagų suteikia elegancijos ir glamūro, todėl jie puikiai tinka ypatingiems renginiams ar kasdieniam dėvėjimui. Pasiekite salono kokybės nagus patogiai savo namuose.

Specifikacijos:

Medžiaga: plastikas

Stilius: Saldus

Nata:

Dėl ekrano apšvietimo efekto tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis.

Dėl rankinio matavimo prašome leisti dydžio paklaidą.

Komplektą sudaro:

24 * Netikri nagai (su klijais)

Papildoma Informacija

Kilmė žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5