Aprašymas

Produkto aprašymas

Atnaujinkite savo rašymo žaidimą naudodami šį patvarų retro stiliaus mini rašiklį. Puikiai tinka keliaujant, jis gali lengvai tilpti į jūsų rankinę. Jis sukurtas taip, kad jūsų rašymas būtų sklandesnis, todėl tai puiki dovana visiems, kurie vertina gerą verslo parašą. Nepraleiskite progos įsigyti šio aptakaus ir profesionalaus aksesuaro.

Specifikacijos:

Medžiaga: žalvaris

Spalva: natūralus žalvaris, antikvarinė juoda

Uždaras ilgis: apie 63mm / 2.48in

Išplėstas ilgis: apie 80mm / 3.15in

Skersmuo: apie 11mm / 0.43in

Papildymas: tušinuko papildymas

Pakuočių sąrašas:

1 * žalvarinis tušinukas

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Kelionėms pritaikytas dizainas: Užfiksuoti svarbius dalykus dar niekada nebuvo taip paprasta naudojant šį mini žalvarinį tušinuką. Dėl kūrybiško dizaino jį lengva nešiotis bet kur, jis puikiai telpa kišenėje ar kuprinėje ir dažnai yra paruoštas naudojimui. Puikiai tinka įrašyti mintis ar pasirašyti dokumentus bet kada ir bet kur.

2.Ilgalaikis naudojimas: Šis žalvarinis tušinukas turi rūdims atsparų žalvario rašiklio korpusą ir antgalį, kuris pasižymi retro temperamentu. Jis yra patvarus ir sklandus rašyti, suteikiantis unikalią rašymo patirtį.

3. Rašymo našumas be pastangų: Mūsų žalvarinis tušinukas turi sklandų, neutralų tušinuką, kuris suteikia aiškią ir patogią rašymo patirtį. Naudodami gelinio rašalo papildymą, galite lengvai rašyti ant įvairių tipų popieriaus be rašalo dėmių ar dėmių.

4.Retro stilius: Priimkite retro atmosferą su šiuo žalvariniu tušinuku, galinčiu pasigirti senoviniu žalvariniu korpusu. Galimos juodos arba žalvario natūralios spalvos, abi spalvos išsiskiria skirtingais stiliais, kad atitiktų jūsų pageidavimus ir poreikius rašant, piešiant ar pasirašant.

5. Vertingas verslo įrankis: parodykite savo dėkingumą partneriams naudodami mūsų žalvarinį tušinuką.Tinka klientams, draugams ir artimiesiems, tai universalus įrankis, išreiškiantis nuoširdumą ir pagarbą. Dėl kelių naudojimo būdų tai yra puiki dovana.

Papildoma Informacija

Kilmė žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5