Aprašymas

Produkto aprašymas

Aprašymas:

Automobilinis langų ventiliatorius yra suprojektuotas taip, kad būtų suderinamas, tinka daugumai prietaisų ir tinka laiku vėdinti ir pašalinti kvapus ilgose kelionėse. ( Pastaba: Saulės energija yra susijusi su oru. Jei saulė nėra labai stipri, 3 ventiliatoriai neveiks, jei jie bus įjungti tuo pačiu metu. Tokiu atveju galite įjungti 1 ventiliatorių.)

Funkcijos:

1. Jis gali sumažinti šilumą ir skatinti oro cirkuliaciją.

2. Jis maitinamas saulės energija, turi be rūpesčių baterijos veikimo laiką.

3. Tai daugiafunkcinis ventiliuojamas ventiliatorius, užtikrinantis komfortą bet kokioje aplinkoje.

Specifikacijos:

Medžiaga]: ABS

Gerbėjų skaičius: 3

Greitis: apie 5000 aps / min

Saulės kolektoriaus įtampa: 5.5V

Saulės kolektoriaus galia: 2.5W

Saulės vieta: už automobilio lango

Ilgis: apie 1,6 metro / 5,2 pėdos

Svoris: apie 820g

Dydis: apie 240 * 65 * 130mm / 9.4 * 2.5 * 5.1inch

Pakuočių sąrašas:

1 * saulės automobilio ventiliatorius

Daugiau informacijos apie produktą

žr. 1.[ Platus suderinamumas ] Suprojektuotas suderinamai, automobilio langų ventiliatorius tinka laiku vėdinti ir pašalinti kvapus ilgose kelionėse, jis tinka daugumai įrenginių.

2.[ Įrengtas aušinimo ventiliatorius ] "Solar Car Fan" yra lengva gauti geriausią komfortą ilgai važiuojant ar dirbant, jis gali sumažinti šilumą ir skatinti oro cirkuliaciją, skirtas vėdinti.

3.[ Įrengtas 3 aušintuvas ] Automobilio išmetimo ventiliatorius suprojektuotas su trijų galvučių ventiliatoriumi, jis turi 180 laipsnių pločio kampą, apsuptas trijų pusių, greitai sugeria kvapą ir šilumą automobilio viduje, lengvai patenkindamas jūsų poreikius.

4.[ Energijos taupymas ] Sukurtas taip, kad būtų saugus ir energiją taupantis, saulės energija varomas automobilio ventiliatorius yra lengva užtikrinti saugų naudojimą, jis maitinamas saulės energija, turi be rūpesčių akumuliatoriaus veikimo laiką, todėl idealiai tinka kasdieniam naudojimui.

5.[ Platus pritaikymo spektras ] Saulės ventiliatorius automobiliui yra skirtas plačiam naudojimui, tai daugiafunkcinis ventiliuojamas ventiliatorius, užtikrinantis komfortą bet kokioje aplinkoje, tinkantis automobiliams, sunkvežimiams, visureigiams ir namams.

Papildoma Informacija

medžiagos tipas ABS
Kilmė žemyninė Kinija
elemento plotis 6.5cm
prekės svoris 820g
elemento aukštis 13.5cm
elemento ilgis 24cm

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5