Aprašymas

Produkto aprašymas

Šis apvalus osmanų užvalkalas tinka daugumai baldų stilių, jis skirtas išlaikyti jūsų suolą švarų ir apsaugoti jį nuo išsiliejimo, dėmių ir ašarų. Elastingas dizainas gali tvirtai laikytis ir užkirsti kelią slydimui, todėl jį lengva naudoti ir prižiūrėti.

Specifikacijos:

Medžiaga: poliesteris + spandeksas

Produkto dydis: (apytiksliai) 30 * 25 * 7 cm / 11.81 * 9.84 * 2.76 colių

Taikomi apvalių žemų išmatų matmenys: skersmuo 76.2-104.14cm / 30-41 colių, aukštis 43.18-45.72cm / 17-18 colių

Pakuočių sąrašas:

Apvalus osmanų užvalkalas*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Aukštos kokybės medžiaga: Apvyniokite savo osmaną prabanga su mūsų minkštu ir patvariu apvaliu Osmanų užvalkalu. Pagamintas iš kvėpuojančio ir didelio tempimo megzto žakardo audinio, jis be vargo tinka daugumai baldų stilių, todėl yra universalus priedas prie bet kokių namų.

2.Fshionable Design: Apkabinkite rafinuotumą su mūsų nuostabiu apvaliu osmanų užvalkalu prašmatniu mažu pledo raštu. Šis audinys apsaugo jūsų suoliuką nuo pažeidimų dėl išsiliejimo, dėmių ir plyšimo, išlaikydamas minkštą, kvėpuojantį paviršių. Atnaujinkite savo dekorą ir apsaugokite savo baldus.

3.Madinga dekoracija: Mūsų apvalus osmanų užvalkalas ne tik suteikia jūsų svetainei stiliaus, bet ir yra praktiškas sprendimas. Jo elastingas dizainas tvirtai laikosi ir neleidžia slysti, todėl idealiai tinka bet kuriam namų ūkiui.

4. Išsaugokite savo Osmaną: Šis apvalus osmanų užvalkalas apsaugo nuo įbrėžimų, kuriuos sukelia augintiniai ir vaikai. Jis apsaugo nuo dėmių, dulkių ir pažeidimų, užtikrindamas švarų ir nesugadintą Osmaną. Apsaugokite savo investicijas dabar!

5. Valymas be rūpesčių: lengvai išlaikykite nesugadintą apvalaus Osmano išvaizdą naudodami mūsų užvalkalą.Jis patogiai plaunamas mašina šaltu vandeniu ir švelniu plovikliu, užtikrinant lengvą dėmių ir išsiliejimo pašalinimą. Ilgalaikiam naudojimui nereikia balinimo ar lyginimo.

Papildoma Informacija

Kilmė žemyninė Kinija
Medžiaga PVC

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5