Aprašymas

Produkto aprašymas

Medžiaga--Sudaryta iš aukščiausios kokybės natūralios medienos, mūsų augalų vazono stovas yra tvirtas. Jie gaminami naudojant degintos medienos procesą, todėl paviršiuje atsiranda unikalių spalvų ir tekstūrų.

Dydis&Pakuotė - Dydis medinis išmatų vitrinos stovas yra 8 colių, iš viso gausite 2vnt medinių išmatų vitrinos stovo, kuris gali atitikti jūsų gėlių vazoną, vazoninius augalus ir kitas mažas dekoracijas.

Lengva naudoti --Galite naudoti iškart po to, kai jį gaunate, nereikia surinkti, naudojote juos po vazomis ir kambariniais augalais, kad jie nepažeistų baldų.

Universalūs stovai - Mūsų mediniai vitrininiai stovai tinka laikyti vazoninius augalus, liepsnojančią žvakę, mažas lempas, muilo dozatorių, mažą dubenį papuošalams.tai puikiai tinka stalviršio dekoravimui ir jūsų gėlių vazonas, žuvų talpyklos, nedideli meno kūriniai - visa tai galima įdėti.

Daugiafunkcis vitrininis stovas: Medinis stovas taip pat gali būti naudojamas kaip tortų stovas, serviravimo stovas, eterinių aliejų difuzoriaus stovas; vazų ir kito dekoro vitrina, stalviršio, kavos staliuko ar prekystalio dekoravimo puošmena, pakelkite šiukšliadėžę, viskio statinę, statinę ir dar daugiau.

dydis: 20 x 9cm

Medžiaga: mediena

Spalva: tamsiai medienos ruda

Pakuote sudaro:

2 x Augalų stovas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Papildoma Informacija

Kilmė žemyninė Kinija
Tipas Rankinio įrankio dalys

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5