Aprašymas

Produkto aprašymas

SVEIKI ATVYKĘ Į MŪSŲ PARDUOTUVĘ!

Be rėmo ir varžtų priedai / Tik rankų darbo drobės tapyba ; Pastaba: 1INCH=2.5CM ; Labai džiaugiamės, kad pasirenkate mūsų produktus ir į parduotuvę. Tikiuosi, kad turėsite laimingą apsipirkimo laiką! Jei turite klausimų, praneškite man. Aš tikrai iš visos širdies pritarsiu jūsų tarnystei. Ačiū!

Tapybos paroda

Įmonės pristatymas

Mes esame didmeninis aliejinės tapybos tiekėjas Kinijoje! KING-H įmonė yra įsikūrusi Kinijoje Shenzhen dafen painting yra gryna rankomis dažyta aliejinė tapyba tapytojai ir menininkai bendradarbiauja vieno langelio paslaugaČia yra šimtai puikių tapybos menininkų. Jie myli meną, gyvenimą ir turi ypatingą kūrybiškumą. Mes dažome jūsų paveikslams ir įvairių rūšių stiliaus paveikslams, tokiems kaip abstraktusis menas, peizažas ir kt. Žinoma, mes teikiame produktą pagal jūsų poreikius.Dideli , patyrę menininkai, bet pigiausia kaina, kad iš kiekvieno paveikslo gauname labai mažai pelno !

Duk

Klausimas: ar paveikslas yra rankų darbo?

A: taip, 100% rankų darbo aliejinė tapyba ant drobės ,bet dėl to, kad tai yra rankomis tapytas meno kūrinys, jis gali šiek tiek skirtis nuo vaizdo, prašau suprasti.

Klausimas: Kaip jūs pakuojate savo aliejinę tapybą?

A: Paprastai mes padengiame paveikslą poliamidu ir tada susukame jį kietu vamzdžiu ritinio centre , po to mes jį deformuojame plastiku išorėje, kad jis būtų geros būklės.

Speciali tarnyba:

1- Jei norite bet kokio kito dydžio / spalvų / vaizdo, praneškite mums, mes galime tai padaryti. 2- Dažymas susuktas į laivą, jei norite specialaus paketo, praneškite mums. 3- Galimas pristatymas lašeliu.

Atsiliepimai ir susisiekite su mumis

1 . Jei dėl kokių nors priežasčių nesate patenkinti šia operacija, susisiekite su mumis prieš palikdami neigiamą atsiliepimą. Prašome suteikti mums galimybę padaryti viską, ką galime, kad išspręstume problemą. 2 . Visi mūsų produktai prieš išsiuntimą buvo patikrinti ir supakuoti geros būklės. Jei jūsų gauta įsigyta prekė yra sugedusi, susisiekite su mumis KUO GREIČIAU, mes ją išspręsime.

Papildoma Informacija

taikymas Sienų apdaila / Dovana draugui
Forma Single
Tipas Aliejiniai paveikslai
Stilius impresionistas
Rėmelis ne, Nėra rėmo, tik tapyba ant drobės
Pritaikyta nuotrauka Taip, gali pasiūlyti
Medžiaga Linas, Aukštos kokybės drobės dažai
originalas Taip
palaikymo bazė Drobė
tinkintos spalvos Taip, gali pasiūlyti
Tiriamieji Gyvūnas
Vidutinis Aliejus
Pritaikytas dydis Taip, gali pasiūlyti
kadro režimas Unframed
Prekės ženklas KING-H
modelio numeris aliejinė tapyba
Technika Ranka nudažyta
Tapybos stilius 100% Ranka nutapyta ant drobės
Kokybė Aukšta kokybė

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5