Aprašymas

Produkto aprašymas

Ženkleliai:

1. Patobulintas patvarumas: Dėl stipraus sukibimo mūsų lipnaus džinsinio audinio pleistras gali tvirtai ir efektyviai atkurti jūsų drabužių naujumą. Nereikia jaudintis, kad jis nukris, nes jį nulupti nėra lengva. Atnaujinkite savo drabužio patvarumą dabar ir naudokite jį toms pažeistoms vietoms taisyti. 2. Prevencinė apsauga: Mūsų lipnaus džinsinio audinio pleistras efektyviai sustiprina pažeidžiamiausias jūsų džinsinio audinio vietas, apsaugo nuo skylių ir prailgina jūsų drabužio tarnavimo laiką. 3. Puikios medžiagos: Šie išblukę aukštos kokybės džinsinio audinio pleistrai pasižymi puikiu apdirbimu ir yra lipnūs, todėl galite lengvai juos pritaikyti prie drabužių. Pleistro medžiaga yra nebraižyta ir gali būti dažnai naudojama nepažeidžiant jos. 4. Lengvas audinio taisymas: lengvai atnaujinkite džinsinio audinio drabužius naudodami mūsų lipnų džinsinio audinio pleistrą.Ištaisykite bet kokius pažeidimus ar dėmes nesiūdami tiesiog pasirinkdami tinkamą pleistrą ir raštą. Priklijuokite jį prie drabužių ir mėgaukitės be rūpesčių ir sklandžiai. 5. Išsamus taikymas: išspręskite visas džinsinio audinio problemas naudodami 1 lipnų pleistrą, kuris sustiprina džinsus, švarkus ir šortus. Puikiai tinka išvengti įtrūkimų ir perforacijų keliuose, alkūnėse ir kišenėse. Užtepkite jį audinio viduje arba išorėje, kad padidintumėte jo patvarumą ir išvengtumėte problemų ateityje.

Aprašymas:

Mūsų "Jean Repair Patches" yra puikus sprendimas norint akimirksniu pritvirtinti suplyšusį džinsinį audinį! Šie pleistrai yra su lipniu pagrindu, todėl juos lengva klijuoti tiesiai prie džinsų vidinės vietos, kurią reikia taisyti. Galite būti tikri, kad proceso metu jūsų džinsai nebus pažeisti.

Specifikacijos: 1. Pavadinimas: Adhesive Denim Patch 2. Medžiaga: džinsinis audinys+lipnūs klijai 3. Produkto svoris: apie 5 g vienam gabalui

Pakuočių sąrašas: 1 lipnaus džinsinio pleistro rinkinys (iš viso 5vnt.)

Pastabos: 1. Dėl skirtingų monitoriaus ir šviesos efektų tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos. 2. Atleiskite nedidelį matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

Papildoma Informacija

Stilius Geležis įjungta
Dydis 12x13x1cm
produkto tipas Pleistrai
Technika PRINTED
funkcija ekologiškas
modelio numeris Lipnus džinsinio audinio pleistras
Didmeninės prekybos tipas taip(>50 vnt.)
rinkinio tipas Taip
Kilmė žemyninė Kinija
Forma Kvadratas

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5