Aprašymas

Produkto aprašymas

Kiekis: 1vnt

Dydis: 13.5cm

Antgalio storis: 0.3mm, 0.5mm, 0.7mm

Mokėjimo būdas

1. "www.zadeikiukalviai.lt" yra daug mokėjimo būdų, tokių kaip "Alipay", kreditinės kortelės, banko pavedimai realiuoju laiku, mokėjimai neprisijungus (banko pavedimai ir "Western Union"). Galite pasirinkti jums patogiausią metodą. Siekiant apsaugoti jūsų interesus, jūsų mokėjimas bus laikinai laikomas "Alibaba" ir nebus grąžintas mums, kol negausite užsakymo ir nebūsite juo patenkinti.

Laivybos

1. Kai gauname jūsų užsakymo informaciją ir mokėjimą, paprastai per 2–5 dienas užbaigiame pristatymą, pateikiame logistikos stebėjimo informaciją. Tačiau dėl tam tikrų veiksnių ir regioninių problemų, dėl kurių gali vėluoti pristatymas, tikiuosi, kad galėsite suprasti, tranzito laikas paprastai yra 15–40 dienų, būkite kantrūs.

2. Jei jums reikia greitesnio transporto logistikos režimo, galite pasirinkti kitus būdus, susisiekite su mumis.

3. Mes nesame atsakingi už jokius muitus ar importo mokesčius.

4. Laivybos kompanija išsiųs užsakymą į jūsų rankas per pristatymo laiką, nurodydama toliau pateiktą siuntimo paslaugų sąrašą. Jei negavote pakuotės per pristatymo laiką, susisiekite su mumis, mes ją išspręsime ir atsakysime jums per 24 valandas.

Grąžinimo politika

1. Mes visiškai garantuojame savo prekes. Visi elementai yra visiškai naujos būklės, nebent kitur aprašyme būtų nurodyta kitaip.

2. Visi grąžinimai - sugedę ar kitokie - turi būti iš anksto autorizuoti. Prieš siųsdami prekę atgal, susisiekite su mumis, kad gautumėte autorizaciją ir grąžinimo adresą.

3. Visais atvejais pirkėjai moka siuntimo mokesčius savo sąskaita, kad grąžintų produktus keitimui ar grąžinimui.Mes būsime atsakingi už pakaitalų paštą.

Susisiekite su mumis

1. Jei turite klausimų, nedvejodami susisiekite su mumis, mes atsakysime į jūsų klausimus KUO GREIČIAU

2. Mes atsakysime į jūsų klausimą el. paštu, patikrinkite savo el. Paštą, kad gautumėte atsakymus.

Atsiliepimus

1. Prieš palikdami atsiliepimą, atsiųskite man el. laišką, jei esate nepatenkinti savo preke, kad galėtume ją išspręsti.

2. Tarptautiniai pirkėjai, atkreipkite dėmesį: importo muitai, mokesčiai ir rinkliavos neįskaičiuojami į prekės kainą ar siuntimo išlaidas.

Papildoma Informacija

modelio numeris MA85
Kilmė žemyninė Kinija
Pakuotė LAISVAS
Kūno medžiaga Plastmasiniai
Tipas mechaniniai pieštukai, Standartiniai pieštukai
Rašymo taškas 0.5mm
tirpus ar ne paint
Švino kietumas HB

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5