Aprašymas

Produkto aprašymas

ženkleliai:

1、【Fashion Pin Design】Šie sąvaržėlės auskarai moterims yra labai smagūs ir originalūs, su mielu sąvaržėlės dizainu, suteikiančiu elegantišką prisilietimą Paprastas, bet prabangus.

2、【Aukštos kokybės medžiaga】Pagaminti iš aukštos kokybės ir aukštos kokybės medžiagos, mūsų auskarai yra be nikelio, saugūs jautriai odai ir saugūs bet kokio amžiaus gražioms moterims.

3、【Tobula dovana】Madingi cirkoniniai auskarai moterims bus puiki dovana jūsų dukrai, anūkei, žmonai ir mamai per Velykas.

4、【Lengvas ir lankstus】Šie maži sąvaržėlės auskarai moterims ir mergaitėms yra lengvi ir labai patogūs nešioti, nejausite jokio papildomo svorio.

5、【Tinka daugeliui progų】Sąvaržėlės auskarus lengva derinti su atostogų apranga ir kasdiene apranga tokiomis progomis kaip grįžimas į mokyklą, gyvūnų tematikos renginiai ir kasdieniai darbai.

Aprašymas:

Dugnas yra dygliuotas su mažais cirkonais, suteikiant jam madingą ir elegantišką išvaizdą. Auksas visiškai demonstruoja sunkiojo metalo rokenrolo stilių, tinkantį berniukams ir mergaitėms, mėgstantiems rokenrolą.

Mūsų kaiščių auskarai yra maždaug 1,7 colio ilgio, yra lengvi ir patogūs, kad tiktų daugumai veido formų.

Šie unikalūs auskarai puikiai tinka įvairioms progoms, tokioms kaip vakarėliai, vestuvės, pasimatymai, išleistuvės ar bet kokie svarbūs įvykiai. Jie puikiai dera su daugeliu moterų aprangos ir daro jus minios centru.

Funkcijos:

Medžiaga: lydinys

Dydis: 4.5 * 1cm / 1.7 * 0.3inch

Sąrašas:

1pair*Saugos kaiščių auskarai

Papildoma Informacija

Kilmė žemyninė Kinija
elemento tipas Auskarai
Forma\raštas Netaisyklingas
metalų tipas Geležies lydinys
Lytis MOTERYS
Medžiaga Metalas
modelio numeris saugos kaiščio auskaras
Auskarų tipas lankų auskarai

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5