Aprašymas

Produkto aprašymas

40PCS Latakų apsauga Lietvamzdžiai Filtro filtras, neleidžiantis lapų šiukšlėms Šakos Stogo samanos užsikimšti vamzdžiams TAUPYKITE SAVO BRANGŲ LAIKĄ IR PASTANGAS - Sergate ir pavargote nuo nuolatinio latakų ir lietvamzdžių atkimšimo? Naudodami tvirtas latakų apsaugas dabar įsitikinkite, kad jūsų latakai ir apatiniai vamzdžiai yra apsaugoti nuo lapų šiukšlių, stogo samanų, šakelių ir purvo.

ĮDIEKITE JUOS PER KELIAS SEKUNDES - Skirtingai nuo kitų nepraktiškų latakų filtrų, lietvamzdžių lapų apsaugas galima sumontuoti per kelias sekundes, nenaudojant jokių įrankių. Jums nereikia būti ekspertu ar skambinti profesionalui. Tiesiog įstumkite juos į vietą ir galite pradėti!

SUNKI KONSTRUKCIJA - Pagaminta iš nerūdijančio, oro sąlygoms ir vandeniui atsparaus polipropileno, mūsų tvirtos latakų apsaugos išlaikys laiko išbandymą.Būkite tikri, kad jie tvirtai laikysis savo vietose, kad ir kokios būtų oro sąlygos, ir jums nereikės vėl lipti ant stogo, kad juos vėl sumontuotumėte iš naujo!

BŪTINA TURĖTI KIEKVIENAI LATAKŲ SISTEMAI - Neleisdami lapų šiukšlėms, šakelėms, stogo samanoms ir nešvarumams užkimšti jūsų vamzdžių, galite lengvai įsitikinti, kad jūsų latakų sistema ilgiau išliks puikios būklės ir nereikės brangiai kainuojančio remonto ir nuolatinio užsikimšimo.

Spalva: juoda

Medžiaga: PP

Dydis: 14 x 12cm

Pakuote sudaro:

40 x filtrų dangteliai

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Papildoma Informacija

Kilmė žemyninė Kinija

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5