Aprašymas

Produkto aprašymas

Sutvarkykite savo erdvę su mūsų sulankstomais kabliukais sienai. Nereikia pramušti skylių, nes jas lengva montuoti ir jos nepažeis jūsų sienų. Su tvirtu dizainu ir pagrįstu dizainu jie puikiai tinka bet kuriam kambariui. Išplėskite ir sulankstykite juos, kai nenaudojate, kad jūsų gyvenimas būtų patogesnis.

Produkto medžiaga: PET+ABS

Gaminio svoris: apie 240g

Produkto dydis: apie 37,3 CM (14,68 colio) ilgio

Šiltas priminimas: Visi gaminio matmenys / nuotraukos matuojami ir daromi rankiniu būdu, atleiskite už bet kokius nedidelius nukrypimus.

Sąrašas:

vonios kambario sulankstomas kabliukas*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Lengvas montavimas: Nereikia pramušti skylių sienoje, tiesiog nulupkite ir klijuokite be pėdsakų stiprų klijų kabliuką ant bet kokio lygaus paviršiaus. Tai lengva pataisyti ir pašalinti nepaliekant jokių žymių.

2. Sulankstomi ir išplečiami: mūsų sulankstomi sieniniai kabliukai yra išmanus vietos taupymo sprendimas, kad jūsų daiktai būtų tvarkingi.Išplečiamas ir sulankstomas dizainas leidžia lengvai laikyti. Mėgaukitės patogumu lengvai susitvarkyti savo daiktus.

3. Patobulintas patvarumas: Pagaminti iš sutirštintų PET ir ABS medžiagų, šie sulankstomi sieniniai kabliukai yra saugūs, patikimi ir daugkartinio naudojimo. Jų tvirtas dizainas užtikrina, kad jie gali ištverti sunkų naudojimą be jokios žalos.

4. Daug kabliukų: Mūsų sulankstomi sieniniai kabliukai pasižymi protingu dizainu, leidžiančiu pritvirtinti įvairius daiktus, pradedant drabužiais ir skrybėlėmis, baigiant rankšluosčiais ir prijuostėmis. Dėl didelės atminties talpos jis puikiai tinka kasdieniam naudojimui ir daro jūsų gyvenimą be rūpesčių.

5.Praktiški laikymo įrankiai: paverskite bet kurią erdvę organizuota oaze su mūsų sulankstomais sieniniais kabliukais. Šie praktiški įrankiai suteikia iki 15 kg atramos ir tinka įvairioms scenoms, tokioms kaip virtuvė, rūbinė, vonios kambarys ir kt.

Papildoma Informacija

sukibimo metodas viskozė
Tipas Chalato kabliukai
modelio numeris Sulankstomi sieniniai kabliukai
Medžiaga Plastmasiniai
Kilmė žemyninė Kinija
Kabliukų skaičius 6
Stilius Klasikinis stilius

Atsiliepimai

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5